بازگشت بمبافکنهای راهبردی آمریکا از پایگاه انگلیسی فرفورد

به گزارش بورس امروز؛ دونالد ترامپ با تأیید وجود تهدید امنیتی در پایگاه نیروی هوایی سلطنتی فرفورد در انگلیس، از خروج بمبافکنهای راهبردی آمریکا از این پایگاه خبر داد. این اقدام در پی شناسایی تهدیداتی صورت گرفت که به گفته مسئولان، امکان قرار دادن نیروها و تجهیزات در معرض خطر را افزایش میداد.
این جابهجایی پس از حادثه ۲۷ سپتامبر و بازداشت پنج فرد مظنون در نزدیکی این پایگاه توسط پلیس انگلیس، به اتهام جرایم مرتبط با مواد منفجره و تدارک اقدام تروریستی، انجام شد. تا پیش از این تصمیم، ۱۲ فروند بمبافکن بی-۱ در فرفورد مستقر بودند که بر اساس تأیید پنتاگون، تمامی آنها اکنون به پایگاههای اصلی خود در ایالات متحده بازگشتهاند.
پایگاه فرفورد به دلیل برخورداری از باند پروازی طولانی، نقشی راهبردی در انجام حملات هوایی آمریکا ایفا میکرد و فاصله بمبافکنها تا منطقه عملیاتی را کاهش میداد. حضور نظامی آمریکا در این پایگاه همواره از موضوعات بحثبرانگیز در فضای سیاسی انگلیس بوده است. پنتاگون نیز با صدور بیانیهای ضمن اشاره به ملاحظات امنیتی، بازگشت تجهیزات و نیروها به خاک آمریکا را تأیید کرد.





