سیاسی

سنتکام از پایان دور تازه حملات به ایران خبر داد

به گزارش بورس امروز؛ فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا، سنتکام، اعلام کرد دور صبحگاهی حملات خود علیه ایران را که به وقت واشنگتن انجام شده بود، به پایان رسانده است.

این نهاد نظامی در بیانیه‌ای که در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، مدعی شد در جریان یک عملیات ۹۰ دقیقه‌ای، از مهمات دقیق برای هدف قرار دادن سامانه‌های دفاع ساحلی و همچنین محل‌های نگهداری و پرتاب موشک‌های کروز در جزیره تنب بزرگ استفاده شده است.

سنتکام همچنین ادعا کرد این حملات، توان عملیاتی ایران برای هدف قرار دادن کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز را بیش از گذشته کاهش داده است.

در سوی دیگر، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران صبح امروز اعلام کردند در واکنش به حملات ارتش آمریکا، چند موج عملیات موشکی و پهپادی علیه مجموعه‌ای از مراکز فرماندهی، لجستیکی، پدافندی و هوایی آمریکا در منطقه غرب آسیا انجام شده است.

بر اساس اعلام نیروهای مسلح ایران، این عملیات در پاسخ به آنچه تجاوزات ارتش آمریکا توصیف شده، صورت گرفته و مواضع نظامی این کشور را در منطقه هدف قرار داده است.

با تداوم این درگیری‌ها، توجه‌ها بیش از پیش به تحولات امنیتی در خلیج فارس و تنگه هرمز معطوف شده؛ منطقه‌ای که هرگونه تنش در آن می‌تواند پیامدهای نظامی و اقتصادی گسترده‌ای در سطح بین‌المللی به همراه داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا