درآمد 3,391 میلیارد ریالی عمران گستر صبانور با رشد 84 درصدی

به گزارش بورس امروز؛ شرکت اکتشاف تجی صبا که در مالکیت 63.95 درصدی کنور است، در شش ماهه نخست سال جاری درآمد عملیاتی یکهزار و 489 میلیارد ریالی با رشد 41 درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته کسب کرد که از محل ارائه خدمات اکتشاف به شرکت های توسعه معدنی و صنعی صبانور و شرکت ملی صنایع مس ایران کسب کرد.
در این دوره، قرارداد عملیات حفاری شرکت اکتشاف تجلی صبا با کنور که مربوط به حفاری منطقه گلالی بوده است که با متراژ کل 31 هزار و 250 در مبلغ یکهزار و 408 میلیارد ریال منعقد شده بود. این شرکت تا پایان شهریور ماه با انجام حفاری در متراژ 30 هزار و 786 میلیارد ریال درآمد 355 میلیارد ریالی را شناسایی کرد. همچنین از محل تامین نیرو برای شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور مبلغ 35 میلیارد ریال را بدست آورد. شرکت اکتشافات تجلی صبا در شش ماهه نخست سال جاری از قرارداد منعقد شده با شرکت ملی صنایع مس ایران برای خدمات پیمانکاری حفاری 30 هزار متر، مبلغ 754 میلیارد ریال را به تصویب رساند که در شش ماهه نخست امسال با حفاری 6 هزار و 86 متر مبلغ یکهزار و 99 میلیارد ریالی را شناسایی نمود. این درآمد که در نهایت به سود ناخالص 350 میلیارد ریال با حاشیه سود 22 درصدی ختم شد.
این شرکت از محل خدمات حفاری به کنور سود ناخالص 121 میلیارد ریالی، از محل تامین نیرو برای کنور سود ناخالص 3 میلیارد ریالی و از محل خدمات حفاری به شرکت ملی صنایع مس ایران سود ناخالص 225 میلیارد ریالی کسب کرد. در کنار درآمد عملیاتی، شرکت اکتشاف تجلی صبا درآمد 168 میلیون ریالی نیز از محل سود سپرده بانکی کسب کرد که با نرخ روزشمار 6 درصدی کسب شد و به سود خالص 226 میلیارد ریال و رشد 15 درصد نسبت به دوره مشابه سال گذشته ختم شد. این شرکت با داشتن سرمایه 2 هزار و 100 میلیارد ریالی، برای هر سهم سود 108 ریالی را محقق نمود.

شرکت عمران گستر صبا نور که در مالکیت 99.98 درصدی کنور می باشد، در شش ماهه نخست امسال درآمد عملیاتی 3 هزار و 391 میلیارد ریالی از ارائه خدمت به شرکت کنور برای پروژه های واحدهای کنسانتره و گندله همدان و بیجار کردستان با رشد 84 درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته کسب کرد که مربوط به مدیریت پیمان به ارزش دو هزار و 421 میلیارد ریال با رشد 58 درصدی، فعالیت های پیمانکاری به ارزش 37 میلیارد ریال و فروش غذا به ارزش 932 میلیارد ریال با رشد 489 درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته بوده است.
در کنار این خدمات، شرکت با فروش گندم، یونجه و کلش گندم به ترتیب درآمد 39 میلیارد ریالی، 3 میلیارد ریالی و 632 میلیون ریالی کسب کرد. همچنین از محل سود سپرده بانکی مبلغ 11 میلیون ریال و از سایر منابع غیرعملیاتی سود 291 میلیون ریالی کسب کرد و در نهایت موفق به کسب سود خالص 34 میلیارد ریالی شد و با سرمایه 50 میلیارد ریالی، برای هر سهم سود 6 هزار و 848 ریالی را خلق کرد.
شرکت معدن کار باختر یکی دیگر از شرکت های زیرمجموعه کنور است که در مالکیت 59.98 درصدی این شرکت قرار دارد. این شرکت در شش ماهه نخست سال جاری درآمد عملیاتی 16 هزار و 716 میلیارد ریالی با رشد 70 درصدی از محل ارائه خدمات آماده سازی، باطله برداری و استخراج ماده معدنی در 4 واحد باباعلی، گلالی، شهرک و جانجا طی قرارداد منعقد شده با کنور کسب کرد. این شرکت در واحد باباعلی از محل آماده سازی، باطله برداری و استخراج ماده معدنی 1 هزار و 526 میلیارد ریال و از محل خردادش، تغلیظ و پرعیارسازی سنگ اهن یکهزار و 63 میلیارد ریال کسب که در مجموع 3 هزار و 590 میلیارد ریال با رشد 68 درصدی نسبت به دوره مشابه کسب کرد.
در واحد گلالی نیز یکهزار و 553 میلیارد ریال از محل آماده سازی، باطله برداری و استخراج ماده معدنی و 705 میلیارد ریال از محل دانه بندی، تغلیظ و پرعیارسازی سنگ آهن کسب کرد که در مجموع با رشد 55 درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل به 2 هزار و 258 میلیارد ریال رسید.
در واحد شهرک نیز مبلغ 2 هزار و 998 میلیارد ریال از محل فعالیت های معدن (آماده سازی، باطله برداری و استخراج ماده معدنی) و 2 هزار و 859 میلیارد ریال از محل فعالیت های سنگ شکن (شامل خردایش، دانه بندی، تغلیظ و پرعیارسازی سنگ آهن) کسب کرد که در مجموع با رشد 61 درصدی به 5 هزار و 854 میلیارد ریال رسید. در واحد جانجا نیز تنها عملیاتی معدن انجام و مبلغ 5 هزار و 14 میلیارد ریال با رشد 90 درصدی کسب کرد.
این شرکت از سایر فعالیت های مربوط به بخش عملیاتی شامل اجاره ماشین آلات معدنی، کارخانه کنسانتره همدان، تخلیه سد باطله شهرک، فروش کلوخه سنگ اهن و فروش ضایعات و روغن سوخته نیز به ترتیب درآمد 842 میلیارد ریال، 500 میلیارد ریال، 396 میلیارد ریال، 441 میلیارد ریال و 138 میلیون ریال کسب کرد که در مجموع با رشد 148 درصدی به رقم 2 هزار و 179 میلیارد ریال رسید. این شرکت در پایان دوره شش ماهه با سرمایه 14 هزار میلیارد ریالی، سود 298 ریالی را برای هر سهم محقق نمود.






