تحلیل بنیادی بورستحلیل تکنیکال بورستحلیل نمادها

جهش آذرماه شکر با رشد فروش و افزایش مصرف نهاده‌های “قچار”

به گزارش بورس امروز؛ در آذر ۱۴۰۴ فروش داخلی شکر شرکت فرآورده های غذایی و قند چهارمحال “قچار” با رشد ۲۱ درصدی نسبت به آبان و جهش ۵۶ درصدی نسبت به آذر ۱۴۰۳ به ۲۳,۸۰۶ میلیارد ریال رسید و تناژ فروش شکر تولیدی از چغندر قند با افزایش ۲۵ درصدی به ۴۰,۹۰۸ تن رسید. هم‌زمان مصرف گاز طبیعی ۱۵ درصد و خرید مواد اولیه ۱۶ درصد افزایش یافت؛ خرید چغندر نیز با رشد ۱۵ درصدی به ۳۹۹ هزار تن رسید.

رشد ۲۱ درصدی فروش داخلی شکر در آذر ۱۴۰۴

جمع فروش داخلی این شرکت در آبان ۱۴۰۴ برابر با ۱۹,۶۹۴ میلیارد و ۲۹۶ میلیون ریال و در آذر ۱۴۰۴ برابر با ۲۳,۸۰۶ میلیارد و ۱۳۱ میلیون ریال ثبت شده است که افزایش ۲۱ درصدی نسبت به آبان ۱۴۰۴ را نشان می‌دهد. همچنین جمع فروش داخلی در آذر ۱۴۰۳ برابر با ۱۵,۲۵۳ میلیارد و ۲۷۹ میلیون ریال بوده که مقایسه آن با آذر ۱۴۰۴ رشد ۵۶ درصدی را نشان می‌دهد. در بخش تناژ، فروش شکر تولیدی از چغندر قند در آبان ۱۴۰۴ برابر با ۳۲ هزار و ۷۶۵ تن و در آذر ۱۴۰۴ برابر با ۴۰ هزار و ۹۰۸ تن بوده است که افزایش ۲۵ درصدی را نشان می‌دهد.

رشد ۱۵ درصد مصرف گاز طبیعی و ۱۶ درصد خرید مواد اولیه در آذر ۱۴۰۴

مصرف گاز طبیعی شرکت فرآورده های غذایی و قند چهارمحال در آبان ۱۴۰۴ برابر با ۲۸ میلیون و ۹۰ هزار و ۷۸۵ مترمکعب با هزینه ۳۸۶ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال بوده است. در آذر ۱۴۰۴ مصرف به ۳۲ میلیون و ۴۷۰ هزار و ۸۰۱ مترمکعب با هزینه ۴۴۳ میلیارد و ۵۸۸ میلیون ریال رسید که افزایش ۱۵ درصدی نسبت به آبان ۱۴۰۴ را نشان می‌دهد. خرید مواد اولیه داخلی در آبان ۱۴۰۴ برابر با ۱۷,۹۰۵ میلیارد و ۹۸۸ میلیون ریال بوده است. در آذر ۱۴۰۴ این رقم به ۲۰,۸۰۵ میلیارد و ۶۳۸ میلیون ریال رسید که افزایش ۱۶ درصدی نسبت به آبان ۱۴۰۴ را نشان می‌دهد. در بخش تناژ، خرید چغندر در آبان ۱۴۰۴ برابر با ۳۴۷ هزار و ۵۶۷ تن و در آذر ۱۴۰۴ برابر با ۳۹۹ هزار و ۶۴۹ تن بوده است که افزایش ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا