سیاست و اقتصاد

جایگاه وزارت نفت در ساختار جدید سازمان بهینه‌سازی انرژی

به گزارش بورس امروز؛ وزیر نفت تأکید کرد با اینکه «سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت» در ساختار جدید، زیرمجموعه «سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی» قرار می‌گیرد، اما وزارت نفت ذیل این سازمان نخواهد بود و مأموریت‌های گسترده وزارتخانه در حوزه تولید، فرآورش، توزیع و صادرات نفت و گاز همچنان در سطح بالادستی باقی می‌ماند.

محسن پاک‌نژاد گفت: تأسیس «سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی» از ظرفیت‌های قانونی برنامه هفتم بوده و دولت در نخستین ماه‌های فعالیت خود این ساختار را نهایی کرده است. او افزود اسماعیل سقاب اصفهانی به‌دلیل سابقه مطالعاتی و پیگیری‌های تخصصی در حوزه انرژی از سوی رئیس‌جمهور به‌عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس این سازمان منصوب شده و حضور او می‌تواند به حل مسائل مهم این حوزه کمک کند.

وی درباره جایگاه «سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت» توضیح داد این مجموعه که پیش‌تر زیرمجموعه وزارت نفت بوده، از این پس در همراهی و ذیل سازمان جدید فعالیت خواهد کرد و وزارت نفت نیز همکاری لازم را برای هماهنگی اقدامات انجام می‌دهد.

وزیر نفت همچنین در پاسخ به پرسشی درباره هماهنگی بخش‌های مختلف انرژی، احتمال داد «شورای عالی انرژی» در آینده تشکیل شود.

براساس حکم صادرشده در ۲۱ آبان ۱۴۰۴، اسماعیل سقاب اصفهانی به استناد اصل ۱۲۴ قانون اساسی و ماده ۴۶ قانون برنامه هفتم، رسماً به عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس «سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی» منصوب شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا