اخبار شرکت ها

برنامه صادراتی نورد لوله کوثر اسپادانا

به گزارش بورس امروز؛ برنامه صادراتی نورد لوله کوثر اسپادانا در نیمه نخست سال با ارزیابی عملکرد و اصلاح ساختار هزینه‌ها همراه شد. مجید منصوری، مدیرعامل شرکت، از دریافت سفارش‌های چند ده میلیون دلاری از کشورهای منطقه خبر داد و تأکید کرد که مذاکراتی با عراق و برخی کشورهای آفریقایی برای توسعه بازارهای صادراتی در جریان است.

این شرکت حدود ۲۵ درصد سهم بازار داخلی لوله را در اختیار دارد و با برنامه‌ریزی صحیح می‌تواند ظرفیت تولید خود را به‌طور کامل فعال کند. منصوری همچنین از چالش تفاوت نرخ ارز خرید مواد اولیه و فروش محصول صادراتی سخن گفت و خواستار حمایت دولت برای تسعیر ارز صادراتی در بازار آزاد شد.

در بخش دیگری از برنامه‌ها، حرکت به‌سوی تولید کارمزدی، اصلاح فرآیندهای مالی و خرید، و پیاده‌سازی ماژول بهای تمام‌شده واقعی تا پایان سال در دستور کار قرار دارد. به گفته مدیرعامل، این اقدامات موجب کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و شفافیت مالی خواهد شد.

برنامه صادراتی نورد لوله کوثر اسپادانا علاوه بر پروژه‌های آبرسانی، ورود به بازار نفت و گاز را نیز هدف‌گذاری کرده است. در افق دوساله، یکی از خطوط تولید به لوله‌های درز مستقیم اختصاص خواهد یافت تا شرکت بتواند در پروژه‌های انتقال نفت و گاز حضور داشته باشد.

منصوری تأکید کرد که مسیر آینده شرکت بر سه محور کاهش بهای تمام‌شده، تنوع محصولات و حضور در بازارهای بین‌المللی است و با حمایت گروه فولاد مبارکه و همراهی کارکنان، جایگاه واقعی خود در صنعت لوله کشور را تثبیت خواهد کرد.

 

منبع خبر: روابط عمومی شرکت آتیه فولاد نقش جهان 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا