اخبار ویژه

رشد ۲۵ درصدی درآمد فولاد خوزستان با جهش نرخ فروش و توسعه صادرات

به گزارش بورس امروز؛ شرکت فولاد خوزستان در سه ماهه نخست سال جاری موفق به فروش 117 هزار و 768 میلیارد ریال محصول در دو بازار داخلی و صادراتی شد که از مبلغ فروش دوره مشابه سال گذشته 31 هزار میلیارد ریال اختلاف داشته است. این درآمد فولاد خوزستان ظرف شش ماهه امسال به ارزش کل 404 هزار و 658 میلیارد ریال رسید که نسبت به دوره مشابه سال گذشته با افزایش 25 درصدی همراه بود.

همچنانکه در نمودار زیر مشاهده می شود، محصولات اسلب، بلوم و بیلت و آهن اسفنجی در دو بازار داخلی و صادراتی عرضه می شوند. فخوز در بازار داخلی طی سه ماهه نخست سال جاری از محل عرضه اسلب در دو بازار داخلی و صادرات به ترتیب 59 هزار میلیارد ریال و 19 هزار میلیارد ریال کسب نمود درحالی که در سه ماهه نخست سال گذشته اسلب هیچگونه فروشی در بازار صادراتی نداشته است.

محصول بلوم و بیلت نیز در بازار داخلی به ارزش 84 هزار میلیارد ریال و در بازار صادراتی به ارزش 61 هزار میلیارد ریال به فروش رسید که نسبت به دوره مشابه سال گذشته 160 درصد ارزش فروش بلوم و بیلت در بازار صادراتی افزایش یافت. در شش ماهه نخست سال جاری نیز ارزش فروش اسلب در بازار داخلی به مبلغ 76 هزار و 795 میلیارد ریال و در بازار صادراتی به مبلغ 37 هزار و 121 میلیارد ریال بود.

مجموع فروش محصول بلوم و بیلت نیز در شش ماهه منتهی به شهریور 1404، به ارزش 129 هزار و 699 میلیارد ریال در بازار داخل و 97 هزار و 911 میلیارد ریال در بازار صادارتی رسید که در بازار صادراتی شاهد رشد 89 درصدی ارزش فروش محصول بلوم و بیلت بودیم. محصول آهن اسفنجی نیز در بازار  داخلی به ارزش 62 هزار و 300 مبادله و در بازار صادراتی به مبلغ 831 میلیارد ریال به فروش رسید که در بازار داخلی با رشد 15 درصدی همراه بود.

همچنانکه مشاهده می شود، عمده فروش شرکت فولاد خوزستان در سه ماهه نخست سال جاری و همچنین شش ماهه نخست سال جاری در بازار داخلی با سهم 67 درصدی به فروش رسید.

لازم به ذکر است روند متوسط قیمت هر محصول در بازارهای داخلی و صادراتی طی سه ماهه بهارو شش ماهه نخست سال جاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته بین 27 تا 43 درصد افزایش نرخ را تجربه کرد. به طوری که نرخ اسلب در بازار داخلی در هر دو دوره سه ماهه بهار و شش ماهه با افزایش 27 درصدی رو به رو شد.

محصول بلوم و بیلت نیز در بازار داخلی رشد 35 درصدی نرخ فروش و در بازار صادراتی رشد 43 درصدی را تجربه کرد. فروش محصول اهن اسفنجی نیز در بازار داخلی با افزایش 35 درصدی نرخ و در بازار داخلی با افزایش 24 درصدی همراه بود. لازم به ذکر است، رشد متوسط نرخ فروش هر یک از محصولات در دو دوره بهار و شش ماهه نخست سال تفاوت چندانی با یکدیگر نداشتند.

 

شماره 111 نشریه بورس امروز– مهر ماه 1404

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا