افزایش قیمت شکر و اصلاح مالیات؛ جهش سودآوری در قچار

به گزارش بورس امروز؛ افزایش ۳۸ درصدی قیمت شکر در سال ۱۴۰۳ باعث رشد درآمد قچار شد. اصلاح مالیات نیز سود خالص شرکت را به بیش از ۵ هزار میلیارد ریال رساند.
قربانی مدیرعامل شرکت فرآورده های غذایی و قند چهارمحال با نماد قچار در خصوص افزایش قیمت مصوب فروش شکر سفید اظهار داشت: سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت شکر سفید را برای سال 1402 مبلغ 25 هزار و 500 تومان به ازای هر کیلو تصویب کرد.
وی افزود: این نرخ برای سال 1403 با افزایش 38 درصدی معادل 35 هزار تومان تعیین شد که منجر به افزایش درآمدهای شرکت گردید.
مدیرعامل شرکت قچار با اشاره به صورت های مالی حسابرسی نشده شرکت تاکید کرد: مبلغ افزایش سرمایه از محل سود انباشته سال 1402 جهت محاسبه مالیات در نظر گرفته نشده است.
وی با بیان اینکه مالیات پرداختی از طریق سامانه اظهارنامه عملکرد تعیین می شود، اظهار داشت: در تاریخ تهیه صورت های مالی مذکور سامانه اظهارنامه، عملیاتی نشده بود.
قربانی تصریح کرد: پس از اعمال افزایش سرمایه در اظهارنامه مالیاتی و اصلاح مالیات از مبلغ 972 میلیارد و 679 میلیون ریال، به 387 میلیارد و 113 میلیون ریال کاهش پیدا خواهد کرد.
وی در خصوص اثر این کاهش بر سودآوری شرکت گفت: با اصلاح مالیات مذکور، سود خالص شرکت از مبلغ 4 هزار و 203 میلیارد و 708 میلیون ریال به مبلغ 5 هزار و 93 میلیارد و 811 میلیون ریال افزایش پیدا میکند.
مدیرعامل شرکت فرآورده های غذایی و قند چهارمحال در خصوص ثمن معامله و نحوه پرداخت آن گفت: کل ثمن معامله “شکر ” مبلغ 9 هزار و 726 میلیارد و 156 میلیون ریال بود که 4 هزار و 863 میلیارد و 78 میلیون آن به صورت نقد پرداخت شد.
قربانی با اشاره به پرداخت اقساطی مابقی ثمن گفت: مابقی مبلغ طی یک قیط 5 هزار و 616 میلیارد و 922 میلیون ریالی برای 7 آبان ماه سال جاری قطعی خواهد شد.
وی در خصوص ماهیت مبلغ 2 هزار و 808 میلیارد و 461 میلیون ریالی ضمانت نامه بانکی گفت: این ضمانت نامه بانکی که عهده بانک ملت برای صنایع توسعه بهشهر بابت وثیقه چک مابقی ثمن بوده است.
مدیرعامل قچار در پایان یادآور شد: از مبلغ قسط آتی معامله، 4 هزار و 863 میلیارد و 78 میلیون ریال بابت اصل و 753 میلیارد و 844 میلیون ریال بابت سود 8 ماه آن می باشد.





