“شخارک” کام سهامداران را شیرین کرد؛ سود ۱۰۰۰ تومانی به ازای هر سهم
در مجمع شرکت پتروشیمی خارک به ازای هر سهم، ۱۰۰۰ تومان سود تقسیم شد. همچنین مهلت پرداخت این سود به سهامداران حداکثر طی ۴ ماه تصویب شد.
به گزارش بورس امروز؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی خارک برای سال مالی ۱۴۰۳، با حضور اکثریت سهامداران برگزار و صورتهای مالی شرکت برای سال مذکور به تصویب رسید.
مجموع سود شرکت در سال ۱۴۰۳، حدود ۶۳۰۰ میلیارد تومان اعلام شد و با احتساب سود انباشته سال قبل از آن، رقم قابل تقسیم ۶۶۰۰ میلیارد تومان تخمین زده شد.
در ابتدا، هیئت مدیره شرکت پتروشیمی خارک تقسیم ۷۰ درصد از سود را پیشنهاد کرده بود. پس از پیشنهاد سهامداران عمده در مجمع و رایگیری، سود نقدی هر سهم به مبلغ ۱۰۰۰ تومان معادل ۶ همت برای تصویب شد.
یکی دیگر از مصوبات این مجمع، تخصیص ۲۰ میلیارد تومان بودجه به حوزه مسئولیت اجتماعی، به ویژه آموزشهای فنی و حرفهای بود. این تصمیم در راستای پیشنهاد مجمع برای توجه بیشتر به این حوزه اتخاذ شد.
همزمان با مجمع عمومی عادی، مجمع فوقالعاده پتروشیمی خارک نیز برگزار شد. دستور کار این مجمع، تطابق اساسنامه شرکت با نمونه اساسنامه ابلاغی سازمان بورس و اوراق بهادار بود.
یکی از موارد اصلاحی، مربوط به پرداخت سود سهامداران بود که با تغییر در اساسنامه، مهلت پرداخت سود به ۴ ماه کاهش یافت. این اصلاحات به منظور انطباق بیشتر با استانداردهای سازمان بورس صورت گرفت.