اخبار شرکت هااخبار مجامع

تشریح سرنوشت مطالبات ۵.۷ میلیارد دلاری توسط مدیرعامل بانک ملت

به گزارش بورس امروز؛ در مجمع عمومی عادی سالیانه بانک ملت، مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره به تشریح وضعیت مالی بانک و پاسخ به بندهای کلیدی گزارش حسابرس پرداختند. این مجمع که با حضور حداکثری سهامداران برگزار شد، شاهد شفاف‌سازی‌های مهمی در خصوص مطالبات کلان ارزی و وضعیت مالیاتی بانک بود.

تعیین تکلیف مطالبات از شرکت ملی نفت و وضعیت باز ارزی

حسابرس در گزارش خود به عدم بازپرداخت تسهیلات ارزی شرکت ملی نفت ایران (بیش از ۲۰ هزار همت) و شناسایی درآمد وجه التزام علیرغم عدم وصول اشاره کرد. در پاسخ به این موضوع، مدیرعامل بانک ملت و تیم مدیریتی اعلام کردند که این بانک با جایگزینی فاینانس‌های خارجی، نقش حیاتی در توسعه پارس جنوبی و پالایشگاه‌ها داشته است. مدیریت تاکید کرد که ۱۲۳ همت از حساب‌های شرکت نفت بابت سود و وجه التزام برداشت شده و با پیگیری‌های انجام شده در سطح کلان کشور و دولت، برنامه پرداخت بدهی‌ها تدوین شده و در بودجه سال ۱۴۰۵ نیز امهال این تسهیلات دیده شده است. همچنین اعلام شد که وضعیت باز ارزی بانک پس از برخی تسویه‌ها از ۷.۴ میلیارد دلار به ۵.۷ میلیارد دلار رسیده است.

وضعیت منابع صندوق بازنشستگی کارکنان

حسابرس به کسری منابع صندوق بازنشستگی و ضرورت احتساب ذخیره ۶۱۸ هزار میلیارد ریالی اشاره کرد. مدیریت بانک ملت در پاسخ به این بند تصریح کرد: «با توجه به دارایی‌های ارزشمند بانک در سبد PRX و تأییدیه‌های دریافتی از صندوق، هیچ‌گونه کسری منابع نداریم.» مدیریت تاکید کرد که ذخایر بانک کفایت می‌کند و جای نگرانی برای سهامداران و ذینفعان وجود ندارد.

دستاورد مالیاتی و معافیت‌های قانونی

حسابرس به مطالبات مالیاتی سنگین در سنوات اخیر اشاره کرد. مدیریت بانک ملت با اعلام یک خبر خوش برای سهامداران گفت: «مالیات عملکرد سال ۱۴۰۲ که ۴۵ همت تشخیص داده شده بود، با پیگیری‌های حقوقی و استفاده از معافیت ماده ۱۴، به ۱۲ همت کاهش یافت و قطعی شد.» در خصوص مالیات بر جهش مسکن نیز اعلام شد که بانک از تمام ظرفیت‌های قانونی برای تعدیل این ارقام استفاده خواهد کرد.

مطالبات از بانک مرکزی (ماده ۴۶)

در این مجمع به طلب ۱.۱۴ میلیارد دلاری بانک از بانک مرکزی بابت مابه‌التفاوت نرخ ارز اشاره شد. مدیریت بانک اعلام کرد که سازمان حسابرسی این طلب را تأیید کرده است و علیرغم الزام بانک مرکزی به گرفتن ذخیره برای برگزاری مجمع، بانک با جدیت پیگیر وصول این طلب کلان است که حق قانونی سهامداران محسوب می‌شود.

سود تقسیمی و رضایت سهامداران

در پایان مجمع، مبلغ ۴۵ ریال به ازای هر سهم به عنوان سود نقدی تصویب شد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا