تحلیل بنیادی بورستحلیل نمادها

رشد پرشتاب سود آوری در کسب و کارهای هوشمند

به گزارش بورس امروز؛ شرکت ارتباطات سیار ایران در دوره 9 ماهه منتهی به آذر 1403 توانست درآمدی معادل با 666 هزار و 132 میلیارد و 597 میلیون ریال را کسب نماید. با توجه به عملکردی که این شرکت در سال مالی 1403 داشته است پیش بینی می شود که درآمد آن تا پایان سال مالی جاری به حدود 666 هزار و 133 میلیارد ریال برسد و نسبت به درآمد آن در سال مالی 1402 رشدی 30 درصدی را به همراه داشته باشد.

شرکت ارتباطات سیار ایران با هدف گسترش فضای کسب و کار خود و بهره گیری از منابع و ظرفیت های موجود، شرکت هایی را ایجاد کرده و یا در شرکت هایی سرمایه گذاری نموده و آن ها را تحت کنترل خود درآورده است که از جمله این شرکت ها می توان از شرکت های سرمایه گذاری توسعه نور دنا، نقش اول کیفیت، ارتباطات مبین نت، پرداخت اول کیش، به پرداز همراه سامانه اول، پیشتازان تجارت ویستا، توسعه مجازی سارینا، ستاره درخشان همراه کیش، موسسه خدمات رفاهی کارکنان همراه اول، توسعه امن فناوری نامدار، کسب و کارهای نوپای حرکت اول و همراه کسب و کارهای هوشمند، نام برد.

از بین این شرکت ها، شرکت های سرمایه گذاری توسعه نور دنا، نقش اول کیفیت، ارتباطات مبین نت، به پرداز همراه سامانه اول، ستاره درخشان همراه کیش، موسسه خدمات رفاهی کارکنان همراه اول، کسب و کارهای نوپای حرکت اول و همراه کسب و کارهای هوشمند صورت های مالی شش ماهه 1403 خود را در سامانه کدال درج نمودند.

شرکت موسسه خدمات رفاهی کارکنان همراه اول بیشترین رشد سودآوری را در صورت های مالی شش ماهه خود نسبت به سایر شرکت های از خود درج نمود. این شرکت در دوره شش ماهه منتهی به تیر سال گذشته سود خالصی معادل با یک میلیارد و 243 میلیون ریال را از خود ثبت کرد که در دوره شش ماهه سال جاری با افزایش بیش از 4 هزار و 400 درصدی به 55 میلیارد و 971 میلیون ریال افزایش یافت.

سود خالص شرکت کسب و کارهای نوپای حرکت اول نیز در دوره شش ماهه منتهی به خرداد 1403 نسبت به دوره شش ماهه منتهی به خرداد سال گذشته با رشدی 380 درصدی همراه شد و از 130 میلیارد و 688 میلیون ریال به 627 میلیارد و 371 میلیون ریال افزایش پیدا کرد.

در عملکرد شش ماهه سال جاری شرکت های نقش اول کیفیت و همراه کسب و کارهای هوشمند نیز سود خالص نسبت به دوره مشابه سال گذشته به ترتیب افزایشی 34 و 21 درصدی را به همراه داشت. بر این اساس سود خالص شرکت نقش اول کیفیت از 2 هزار و 814 میلیارد و 75 میلیون ریال به 3 هزار و 774 میلیارد و 939 میلیون ریال و سود خالص شرکت همراه کسب و کارهای هوشمند از 851 میلیارد و 1 میلیون ریال به یک هزار و 26 میلیارد و 438 میلیون ریال رسید.

منبع:شماره 104 نشریه بورس امروز – اسفند1403

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا