اخبار ویژه

محدودیت انرژی قیمت آهن اسفنجی را افزایش داد

کریم سلیمی مدیر معاملات بورس کالای شرکت کارگزاری ایساتیس پویا در گفت‌وگو با خبرنگار بورس امروز؛ با معاملات تالار صنعتی در ابتدای هفته جاری را مورد اشاره قرار داد که در این تالار در میان عرضه محصولات صنعت فولاد اعم از  گندله آهن و آهن اسفنجی، آهن اسفنجی‌ها نسبت به هفته گذشته از قیمت بالاتری برخوردار شدند. به گونه‌ای که طی این معاملات، آهن اسفنجی با رشد حدود 10 درصدی از نرخ  ۱۳ هزار تومانی برخوردار شد.

کریمی در خصوص افزایش قیمت آهن اسفنجی، محدودیت مصرف گاز شرکت‌های تولیدکننده آهن اسفنجی را مورد اشاره قرار داد که از 13 آذرماه برای این شرکت‌ها اعمال خواهد شد.

وی اظهار داشت: برنامه شرکت‌های تولیدکننده آهن اسفنجی برای دپوی مصرف زمستان خود به موجب این محدودیت انرژی سبب رونق بازار صنعتی شده است. از سوی دیگر نیز قیمت‌های جهانی پتروشیمی نشان از عدم وجود اخبار مثبتی در این صنعت است لذا به نظر می‌رسد که نباید قیمت‌ها در خصوص محصولات پتروشیمی چندان افزایشی باشد.

وی رکود حاکم بر تالار صنعتی و قیمت‌های محصولات حاضر در این تالار طی ماه گذشته مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: در بازار معاملاتی تالار صنعتی مقاطع میلگرد و فولاد به نظر می‌رسد که افزایشی در قیمت این محصولات پیش رو باشد. به گونه‌ای که میلگرد آلیاژی سیکا(۳۵) ۱۶۰۰ تن با رقابت کمی ۱تا ۲ درصد قرار گرفت. اگرچه فولاد آلیاژی با قیمت پایه معامله شد.

کریمی در اشاره به معامله تالار پتروشیمی، ابراز داشت: محصولات شیمیایی شازند با قیمت پایه معامله شد. از سوی دیگر  پلی اتیلن سبک خطی پتروشیمی لرستان با قیمت ۳۵ تا۳۶ هزار تومان معامله شد که در مقایسه با معامله هفته‌های گذشته از قیمت منطقی برخوردار است.

وی با بیان اینکه تالار پتروشیمی از بازاری آرام و کم‌رقابتی برخوردار بود، اضافه کرد: در این بازار نه کالایی با درخواست عجیب غریب معامله شد و نه اینکه بازار راکد بود؛ در واقع بازار معمولی و اکثر محصولات بر اساس قیمت پایه معامله شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا