تحلیل بنیادی بورستحلیل نمادها

رشد 3 درصدی سرمایه‌گذاری‌های “تاصیکو” در آبان سال جاری

به گزارش بورس امروز؛ مجموع سرمایه‌گذاری‌های شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین در دوره یکماهه آبان ۱۴۰۲ با رشدي سه درصدي از 73 هزار و 805 میلیارد و 515 میلیون ریال به 76 هزار و 130 میلیارد و 439 میلیون ریال افزایش پیدا کرد.

این شرکت در پایان آبان ۱۴۰۲ بر روی ۳۳ شرکت بورسی و غیربورسی سرمایه‌گذاری نمود که از بین این ۳۳ شرکت، ۲۴ شرکت در بازار بورس و ۹ شرکت در خارج از بازار بورس به فعالیت مشغول هستند.

از مجموع سرمایه‌گذاری‌های این شرکت در پایان آبان ۱۴۰۲، ۸۷.5 درصد به سرمایه‌گذاری‌های این شرکت در شرکت‌های فعال در بازار بورس و 12.5 درصد به سرمایه‌گذاری‌های این شرکت در شرکت‌های فعال در خارج از بازار بورس اختصاص داشت.

  درآمدهای عملیاتی آبان ماه “تاصیکو”

“تاصیکو” سهام شرکت‌های صنایع کاشی و سرامیک الوند، معدنی املاح ایران، صنایع خاک چینی ایران، فرآورده‌های نسوز ایران، مس شهید باهنر، هلدینگ توکا فولاد و اوراق مشارکت پذيرفته شده در بورس را که به بهای 903 میلیارد و 378 میلیون ریال کسب نموده بود را به قیمت دو هزار و 526 میلیارد و 228 میلیون ریال واگذار نمود.

بر این اساس، این شرکت از واگذاری سهام شرکت‌های ذکر شده، در آبان ۱۴۰۲ درآمدی معادل با یک هزار و 622 میلیارد و 850 میلیون ریال را کسب کرد.

  تغییرات پرتفوی بورسی “تاصیکو”

شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین از مابه‌التفاوت ارزش روز و ارزش سرمایه‌گذاری‌های پرتفوی بورسی خود در آبان ۱۴۰۲ از رقم 574 هزار و 242 میلیارد و 401 میلیون ریالی برخوردار شد.

ارزش سرمایه‌گذاری‌های بورسی شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین در ابتدای آبان ۱۴۰۲، 64 هزار و 328 میلیارد و 510 میلیون ریال بود که در پایان آبان ۱۴۰۲ با رشدی 3.5 درصدی به 66 هزار و 653 میلیارد و 434 میلیون ریال افزایش یافت.

همچنین ارزش بازار پرتفوی بورسی این شرکت طی دوره یکماهه آبان ۱۴۰۲ با افتی سه درصدی از ۶62 هزار و 957 میلیارد و 635 میلیون ریال به 640 هزار و 895 میلیارد و 835 میلیون ریال کاهش يافت.

  ریز معاملات سهام تحصیل شده “تاصیکو”

شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین در آبان ۱۴۰۲ مبلغی معادل سه هزار و 228 میلیارد و 302 میلیون ریال را بابت افزایش سرمایه‌گذاری‌های بورسی خود پرداخت کرد.

“تاصیکو” در آبان سال جاری سرمایه‌گذاری‌های خود را بر روی شرکت بورسی زغال سنگ پروده طبس و اوراق مشارکت پذیرفته شده در بورس افزایش داد و همچنین در افزایش سرمایه شرکت کاشی و سرامیک سعدی مشارکت نمود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا