موافقت با افزایش سرمایه “وحافظ” از محل مازاد تجدید ارزیابی

به گزارش بورس امروز، هیئت مدیره بیمه حافظ در 18 خرداد سال جاری پیشنهاد افزایش سرمایه ای را معادل با 500 درصد را ارائه داده بود.بنا بر این پیشنهاد افزایش سرمایه مزبور سرمایه شرکت از 500 میلیارد ریال به 3 هزار میلیارد ریال افزایش خواهد یافت. بر اساس این پیشنهاد یک هزار میلیارد و 358 میلیون و 678 هزار ریال از این افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها و یک هزار میلیارد و 141 میلیون و 322 هزار ریال نیز از محل آورده نقدی سهامداران صورت خواهد گرفت.
سازمان بورس اوراق بهادار تهران با افزایش سرمایه این شرکت از 500 میلیارد ریال به یک هزار میلیارد و 858 میلیون و 678 هزار ریال موافقت نمود. همچنین سازمان بورس به این شرکت فرصت داد تا باقی افزایش سرمایه را تا 3 هزار میلیارد را طی 2 سال انجام دهد.
این افزایش سرمایه به منظور گسترش فعالیت های بیمه گری و صدور بیمه نامه در کل کشور، افزایش سوداوری، افزایش توانایی مالی، حفظ و توسعه سرمایه مالی و افزایش ظرفیت سهم نگهداری مجاز می باشد.




