صورت‌های مالی منتهی به اسفند ۹۷ شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر درحالی منتشر شده که این شرکت از افزایش بیش از دو برابری سود خالص خود خبر داده است.

به گزارش بورس امروز، این شرکت در سال منتهی به اسفند ۹۷ به سود خالص بیش از ۴۳.۹۰۸.۰۷۱ میلیون ریالی دست پیدا کرده است. این رقم در مقایسه با سود ۲۰.۶۰۰.۸۱۵ میلیون ریالی در سال مالی منتهی به اسفند ۹۶ نشان از افزایش بیش از ۵۰ درصدی سود خالص این شرکت دارد.

گل‌گهر همچنین در بخش سود عملیاتی نیز بیش طی سال ۹۷ نسبت به سال قبل از آن با رشد بیش از ۴۰ درصد مواجه شده است. این شرکت طی سال ۹۷ موفق به کسب سودعملیاتی ۴۲.۵۰۶.۷۵۵ میلیون ریالی شده است.

مجموع درآمدهای عملیاتی این شرکت تا پایان اسفند سال گذشته به ۹۵.۶۲۶.۴۸۰ میلیون ریال رسیده است. در این بخش نیز شرکت گل‌گهر رشد بسیار بالایی نسبت به سال ۹۶ داشته است.

این شرکت در پایان سال ۹۷ مبلغ ۳.۶۵۸.۶۰۶ میلیون ریال را بابت پرداخت سود سهام به سهام‌داران کنار گذاشته است. این رقم نیز در مقایسه با سود پرداختی به سهامداران در سال ۹۶ نشان از افزایش بیش از ۱۲۰۰میلیون ریالی دارد.

 

 

بیشتر بخوانید:  رشد چشمگیر کگل در فعالیت های عملیاتی مهر ماه