اخبار ویژه

مدیریت در صندوق های بادرآمد ثابت تسهیل می شود

علیرضا مستقل کارشناس ارشد بازار سرمایه در گفت وگو با خبرنگار بورس امروز؛ از تصمیم به تغییر حدنصاب سرمایه گذاری در سهام صندوق های بادرآمد ثابت از 15 به 10 درصد تا شهریور 1403 به عنوان اقدامی نام برد که تاثیر چندانی  در تغییر روند بازار سرمایه ندارد.

وی معتقد است که بهتر است صندوق های با درآمد ثابت در  اوراق درآمد ثابت سرمایه گذاری کنند و این کاهش حد نصاب هم به نفع این صندوق ها است.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: 10 درصد حدنصاب قابل قبول و قابل مدیریت تر است به شرط آنکه به این میزان حدنصاب افزوده نشود. حتی اگر این حد نصاب سرمایه گذاری صندوق های بادرآمد ثابت در بازار سرمایه طی چهار سال تا ۶ درصد هم کاهش یابد از دستاورد بلندمدت برخوردار خواهد بود.

به گفته وی؛ با حدنصاب پایین تر سرمایه گذاری صندوق های بادرآمد ثابت در بازار سرمایه پایداری بیشتر است و از ایجاد نوسانات شدید جلوگیری خواهد کرد.

مستقل تصریح کرد: اگرچه ممکن است این اقدام با برخورداری از اثرات منفی کوتاه مدت، باعث خروج نقدینگی  شود اما این فرصت 6 ماهه مانع از بروز نگرانی می شود. اگرچه خروج نقدینگی در بازار ما مربوط به بخش های دیگری است تا صندوق های بادرآمد ثابت .

وی اضافه کرد: در مجموع کاهش حدنصاب سرمایه گذری در سهام صندوق های با درآمد ثابت تصمیم درستی است اما به شرط اجرای بلندمدت و ثابت.

منبع خبر: نشریه بورس امروز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا