به گزارش بورس امروز، سعید خانینژاد، کارشناس بازار سرمایه با اشاره به کمرنگ شدن ریسک ناشی از تحولات آمریکا و کنارهگیری ترامپ گفت: کمی از ریسکهای سیستماتیک بازار سرمایه کم شده است. این اتفاق در کنار رشد قیمتهای جهانی منجر به استقبال سهامداران از سهمها و پرحجمتر شدن بازار شد.
وی افزود: به نظر میرسد بازار در روز جاری نیز همچنان پرحجم و مثبت معامله شود.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: روند حرکتی پول در حال حاضر بیشتر به سمت شرکتهای کوچک و گروه پتروشیمی است.
خانینژاد با اشاره به حجمهای بالای ایجاد شده در یک هفته گذشته گفت: کف بازار در نواحی ۱۳۰۰۰۰۰ واحد بسته شده است و سهامداران میتوانند مطمئنتر از قبل اقدام به سرمایهگذاری کنند.
وی افزود: نزدیک شدن به گزارشهای ۹ ماهه شرکتها و وضعیت خوب بنیادی بسیاری از شرکتهای گروه پتروشیمی و فلزیانتظار رشد شاخص تا حوالی ۱۸۰۰۰۰۰واحد را ایجاد کرده است.
- منبع خبر : دنیای اقتصاد
Saturday, 23 January , 2021