صورت های مالی «ارفع» در 4 ماه نخست سال 99

به گزارش بورس امروز، شرکت آهن و فولاد ارفع از چهار ماهه ابتدای سال مالی منتهی به تیرماه 99، از مجموع فروش داخلی، اعم از محصولات شمش فولادی و آهن اسفنجی، 13,487,263 میلیون ریال، درآمد داشته است که در مقایسه با مدت مشابه در سال 98، 87 درصد رشد داشته است.
فروش داخلی شرکت به تفکیک از محصول شمش فولادی در سال 98، 13,487,263 میلیون ریال، بوده است که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته 87 درصد رشد داشته است، حجم فروش داخلی از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه امسال 241,558 تن بوده است که در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته 27 درصد رشد داشته است.
شرکت آهن و فولاد ارفع، در چهار ماهه منتهی به تیر 99، بیشترین میزان فروش را از محصول شمش تولیدی داشته است و نسبت به سال 98 رشد 27 درصدی داشته است.
همچنین این شرکت در سال جاری هیچ درآمدی از محل فروش محصول آهن اسفنجی نداشته است، در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال 98 این شرکت بیشترین فروش برای محصول شمش تولیدی بوده است و همانند سال گذشته درآمدی از محصول آهن اسفنجی نداشته است.
رشد 74 درصدی فروش ارفع
ارفع در مجموع از محصولات تولیدی خود اعم از شمش فولادی و آهن اسفنجی در یک ماه منتهی به تیر 99، از مجموع فروش داخلی 4,244,335 میلیون ریال درآمد کسب کرده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از رشد 74 درصدی برخوردار بوده.
حجم فروش داخلی ارفع در یک ماهه منتهی به تیر 99 مجموعا از دو محصول شمش فولادی و آهن اسفنجی، 59,399 تن بوده است. این شرکت در یک ماه منتهی به تیر 99 بیشترین فروش خود را از محصول شمش فولادی داشته است.
این شرکت هیچ فروشی از محصول آهن اسفنجی در یک ماه منتهی به تیر 99 نداشته است. هر تن شمش فولادی در سال 99 با نرخ 71,563,085 ریال به فروش رسیده است، در مدت مشابه در سال 98 این شرکت هیچ فروش داخلیای از محصول شمش فولادی نداشته است ضمن اینکه تولید این محصول در یک ماهه تیر 98، 75,189 تن است. نرخ فروش این شرکت در سال 99 نسبت به سال 98، 100 درصد رشد داشته است.
فروش صادراتی
شرکت آهن و فولاد ارفع از ابتدای سال مالی منتهی به تیرماه 99، از محل صادرات محصول شمش فولادی 1,693,671 میلیون ریال درآمد داشته است و در مقایسه با مدت مشابه در سال 98، 37 درصد کاهش داشته است، این شرکت در سال مالی منتهی به تیر 99 از محصول شمش فولادی تولید نداشته است.
خروج درآمد صادرات محصولات شمش فولادی از سال 99
آهن و فولاد ارفع در تیرماه سال 99 از محل صادرات محصول شمش فولادی هیچ تولید و درآمدی نداشته است، همچنین در سال 98 این شرکت هیچ درآمدی از محل فروش شمش فولادی نداشته است. این شرکت در سال 98، 2,438,356 میلیون ریال، از محل محصول شمش صادراتی و شمش داخلی درآمد داشته است. این بخش درآمدی در سال 99 از فهرست درآمدهای شرکت خارج شده است.





