«فخوز» موضوع افزایش سرمایه را در دست بررسی قرار داد

به گزارش کدال بورس امروز، علی محمدی با اعلام این خبر گفت: طی برگزاری مجمع عمومی سالیانه این شركت در روز ١٥ ام مردادماه موضوعات مطرح شده پیرامون اصلاح ساختار سرمایه جهت افزایش ظرفیت تولید و تامین منابع مالی مورد نیاز، از جمله افزایش سرمایه بوده است.
وی ادامه داد: موضوع افزایش سرمایه در حال انجام مطالعات اولیه است. لیکن تا این تاریخ پیشنهاد مشخص و مورد تصویب هیئتمدیره در این خصوص وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: بدیهی است این شرکت ملزم به رعایت دستورالعملهای ابلاغی سازمان محترم بورس و اوراق بهادار بوده و هرگونه تصمیم و مصوبه هیئتمدیره که در این خصوص اتخاذ گردد بلافاصله از طریق سامانه کدال جهت استحضار اطلاعرسانی خواهد شد.
محمدی در پایان درباره تقسیم شود این شرکت گفت: مجمع عمومی شرکت فولاد خوزستان تقسیم مبلغ یک هزار و ۷۵۳ ریال سود خالص هر سهم و ۵۳۰ ریال سود نقدی برای هر سهم این شرکت را در مجمع به تصویب رساند.


