تلاش «پسهند» برای خروج از دوره نزول با افزایش سرمایه

به گزارش روند بورس امروز، شرکت صنایع لاستیکی سهند با نماد «پسهند» قصد دارد سرمایه خود را از 350 میلیارد ریال به 500 میلیارد ریال برساند.
تامین نقدینگی لازم برای خرید ماشینآلات، تجهیزات و تکمیل ساختمانهای تولید و انبار، موضوع این افزایش سرمایه 42 درصدی از محل آورده نقدی و مطالبات بوده است.
شرکت اعلام کرده است که درصورت تحقق افزایش سرمایه به میزان مشخص شده و براساس پیشبینیهای صورت مالی در سالهای آینده، توقع میرود وضع سودآوری روندی ثابت را پیش گیرد.
شرکت صنایع لاستیکی سهند اظهار نگرانی کرده است که با ادامه وضع کنونی و در صورت محقق نشدن افزایش سرمایه، شرکت دچار دوره نزولی شود.
این گزارش میافزاید: آخرین افزایش سرمایه شرکت یادشده در نیمه آذرماه سال 1395 به میزان 150 درصد رخ داده است.
شرکت سرمایه خود را از مبلغ 140.000 میلیون ریال به 350.000 میلیون ریال و از محل آورده نقدی و مطالبات افزایش داده بود.





