توسعه ابزارهای مالی با صدور مجوز تأسیس سه صندوق انرژی در بورس

به گزارش بورس امروز؛ سازمان بورس و اوراق بهادار با صدور موافقت اصولی برای تأسیس ۳ صندوق سرمایهگذاری جدید در شاخه کالایی حاملهای انرژی به سبدگردانهای «نوویرا»، «سهند» و «اقتصاد بیدار» موافقت کرد.
موافقت اصولی سازمان بورس با تأسیس ۳ صندوق انرژی
بر اساس نشست «فصل مشترک، نهاد و ناظر» که با حضور علی نیازی (معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس) و رسول سعدی (دبیرکل کانون نهادهای سرمایهگذاری) برگزار شد، مجوز تأسیس صندوقهای «چندکالایی نوویرا»، «مبتنی بر کالای سهند» و «کالای زمرد بیدار» با ساختار قابل معامله صادر شد. این صندوقها با قابلیت محاسبه جداگانه ارزش خالص داراییها (NAV) برای هر شاخه کالایی، گامی جدید در جهت توسعه ابزارهای مالی و تأمین مالی حوزه انرژی محسوب میشوند.
جزئیات و مشخصات فنی صندوقهای جدید کالایی
مطابق با موافقت اصولی صادرشده، هر ۳ صندوق دارای حداقل ۲۰ میلیون و حداکثر ۲۰۰ میلیون واحد سرمایهگذاری خواهند بود و ارزش مبنای هر واحد ۱۰,۰۰۰ ریال تعیین شده است. شرکتهای سبدگردان نوویرا، سهند و اقتصاد بیدار مدیریت این صندوقها را بر عهده دارند و آغاز رسمی فعالیت آنها منوط به طی مراحل قانونی و دریافت مجوزهای نهایی است.
منبع خبر: خبرگزاری تسنیم





