اخبار بورس

فرش در بورس و آماده‌سازی انبارهای ۵ استان کشور

به گزارش بورس امروز؛ سید جواد جهرمی با اشاره به رسالت بازار سرمایه در ایجاد شفافیت معاملاتی تصریح کرد: بهره‌گیری از ابزارهای نوین مالی برای بازآفرینی صنایع سنتی یک اولویت جدی است و زمینه ورود معاملات فرش در بورس با جدیت دنبال می‌شود. او با یادآوری هویت بین‌المللی دستبافته‌های ایرانی افزود: به دلیل فقدان بستری قاعده‌مند، هنرمندان قالی‌باف به سهم عادلانه خود از زنجیره ارزش نمی‌رسند؛ از این رو با وجود ناهمگونی نقش و ابعاد، تمهیدات لازم برای تعریف گواهی سپرده و حراج فیزیکی فرش سنجیده شده است.

استانداردسازی و بسترسازی انبارهای فرش در بورس

مهدی معدن‌چی‌زاج، مدیرعامل شرکت فرش ایران، پیاده‌سازی این برنامه را منوط به استانداردسازی دانست و گفت: فرآیند پذیرش فرش در بورس بر پایه شاخص «گره همگن» با سنجش ۱۰ مؤلفه کلیدی پیش می‌رود. او خاطرنشان ساخت: انبار کرج در وهله نخست و در مراحل بعدی تأسیسات انبارداری در اصفهان، کاشان، تبریز و کرمان به زنجیره تحویل کالا ملحق خواهند شد.

احیای زنجیره ارزش و گشایش رینگ صادراتی

جعفر جمالی، نماینده سهام‌دار عمده شرکت فرش ایران، بر ظرفیت‌های نامحدود تجاری این بخش تأکید کرد و یادآور شد: همکاری با بورس کالا شتاب‌بخشِ تثبیت جایگاه جهانی این دستاورد بومی است. او گفت: برنامه داریم علاوه بر مصرف داخلی، مسیر عرضه در رینگ صادراتی را هموار سازیم تا به مدد جسارت عملیاتی بورس کالا، سود اصلی تولید مستقیماً به دستان بافندگان زحمتکش بازگردد.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه(سنا)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا