سیاسی

طرح ۷ روزه ایران برای حل اختلافات و بازگشایی تنگه هرمز

به گزارش بورس امروز؛ سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در نشست با سفرا و روسای نمایندگی‌های سیاسی مقیم ایران با اشاره به دستاوردهای دیپلماتیک هیات ایرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، از ارائه ابتکار جدید جمهوری اسلامی ایران خبر داد. به گفته وی، ایران طرحی موسوم به «طرح ۷ روزه» را جهت حل‌وفصل اختلافات و درگیری‌های جاری با آمریکا و بازگشایی تنگه هرمز ارائه کرده که فضای دیپلماتیک نیویورک را تحت تاثیر قرار داده است.

وزیر امور خارجه با تاکید بر آمادگی تهران برای پیگیری راهکارهای مسالمت‌آمیز در کنار توانمندی‌های دفاعی، اظهار داشت ایران مسیر دیپلماسی شرافتمندانه را با جدیت دنبال می‌کند و در عین حال در برابر هرگونه اقدام نظامی، پاسخی قاطع‌تر خواهد داد. وی همچنین به دیدارهای سازنده با مقامات کشورهای حوزه خلیج فارس اشاره کرد و از شکل‌گیری اراده مشترک منطقه‌ای برای تثبیت ثبات و امنیت خبر داد.

عراقچی با انتقاد از مواضع کشورهای غربی و اعتراف دبیرکل ناتو به مشارکت در عملیات نظامی علیه ایران، خواستار بازنگری اروپا در رویکرد خود، توقف همراهی با جنگ‌افروزی و آغاز گفتگو با تهران شد و تاکید کرد بحران جاری هیچ راه‌حل نظامی یا تحریمی ندارد و صرفاً مسیر عقلانیت و دیپلماسی پاسخگوی وضعیت کنونی خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا