تحلیل بنیادی بورستحلیل تکنیکال بورستحلیل نمادها

مازاد ارزش ۵۵۳ هزار میلیارد ریالی پرتفوی بورسی «ومهان» در شهریور ۱۴۰۵

به گزارش بورس امروز؛ گزارش وضعیت پرتفوی شرکت گروه توسعه مالی مهر آیندگان با نماد «ومهان» برای دوره یک‌ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۵ نشان می‌دهد مجموع سرمایه‌گذاری‌های این شرکت در سهام به ۴۱۲ هزار و ۹۵۴ میلیارد و ۸۵۹ میلیون ریال رسیده است. از این میزان، ۹۷ درصد به سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های قابل معامله در بازار سرمایه اختصاص دارد. بر اساس این گزارش، «ومهان» در پایان شهریورماه بر روی ۱۱۴ شرکت شامل ۱۰۶ شرکت بورسی و ۸ شرکت غیربورسی سرمایه‌گذاری کرده است.

ارزش بازار پرتفوی بورسی این شرکت در انتهای شهریور ۱۴۰۵ به ۹۵۱ هزار و ۶۹۴ میلیارد و ۴۷۲ میلیون ریال رسید، در حالی که بهای تمام‌شده آن ۳۹۸ هزار و ۶۸۰ میلیارد و ۵۷۴ میلیون ریال بوده است؛ این ارقام نشان‌دهنده ثبت مابه‌التفاوت و مازاد ارزشی معادل ۵۵۳ هزار و ۱۳ میلیارد و ۸۹۸ میلیون ریال برای سبد بورسی شرکت است. این در حالی است که در ابتدای شهریورماه، بهای تمام‌شده پرتفوی بورسی ۱۳۸ هزار و ۵۱۸ میلیارد و ۵۲۷ میلیون ریال و ارزش بازار آن ۶۲۳ هزار و ۳۱۹ میلیارد و ۸۱۵ میلیون ریال گزارش شده بود. همچنین بهای تمام‌شده پرتفوی غیربورسی شرکت در طول ماه بدون تغییر در سطح ۱۴ هزار و ۲۷۴ میلیارد و ۲۸۵ میلیون ریال باقی ماند.

در بخش معاملات و درآمدها، کل مبلغ سهام واگذارشده در شهریورماه ۱۷ هزار و ۶۸ میلیارد و ۹۱۹ میلیون ریال با بهای تمام‌شده ۷ هزار و ۱۹۶ میلیارد و ۲۳۲ میلیون ریال بوده که سودی معادل ۹ هزار و ۸۷۲ میلیارد و ۶۸۷ میلیون ریال را برای شرکت به همراه داشته است. از سوی دیگر، بهای تمام‌شده سهام تحصیل‌شده در بازار بورس طی شهریورماه معادل ۲۶۷ هزار و ۳۵۸ میلیارد و ۲۷۹ میلیون ریال به ثبت رسیده است.

همچنین درآمد سود سهام محقق‌شده شرکت از ابتدای سال مالی تا پایان شهریور ۱۴۰۵ بالغ بر ۳۲ هزار و ۷۵۳ میلیارد و ۸۱۱ میلیون ریال اعلام شده است. درآمد محقق‌شده «ومهان» مربوط به سود سهام مجامع شرکت‌هایی است که تاریخ برگزاری مجمع آن‌ها پس از پایان سال مالی و پیش از تایید صورت‌های مالی شرکت سرمایه‌گذار بوده است؛ در این راستا، درآمد سود سهام محقق‌شده در مرداد ۱۴۰۵ از محل شرکت‌های پتروشیمی مارون، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، گروه پتروشیمی تابان فردا و صندوق‌های سرمایه‌گذاری خزانه داریوش، اعتماد هامرز، شکوه بامداد زاگرس، مشترک یکم اکسیر فارابی و سایر صندوق‌ها به دست آمده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا