بین الملل

تغییر موازنه در کنترل سرزمینی تعز و اختلال در شریان‌های مواصلاتی

به گزارش بورس امروز؛ بر اساس اطلاعات دریافتی از منابع یمنی، تحولات میدانی در استان تعز نشان‌دهنده تغییرات محسوس در سطح کنترل سرزمینی است. طبق این گزارش‌ها، اکنون بیش از ۷۰ درصد مساحت این استان تحت مدیریت و کنترل نیروهای دولت صنعا قرار گرفته و سهم نیروهای وابسته به عربستان سعودی در عدن به کمتر از ۳۰ درصد کاهش یافته است.

در همین راستا، تسلط نیروهای صنعا بر منطقه «التربة» به عنوان یک نقطه کلیدی، موجب قطع جاده اصلی مواصلاتی میان دو استان تعز و عدن شده است. این تغییر وضعیت، ظرفیت‌های ترانزیت و جابه‌جایی در یکی از حساس‌ترین محورهای جنوبی یمن را با چالش جدی مواجه کرده است.

علاوه بر این، تنش‌های نظامی در جنوب یمن نیز تداوم یافته است؛ به طوری که منابع محلی از حمله موشکی به یک مرکز نظامی وابسته به نیروهای مورد حمایت عربستان سعودی در شهر عدن خبر دادند. این تحولات میدانی و لجستیکی، فضای امنیتی مناطق جنوبی یمن را در وضعیت جدیدی قرار داده است.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا