اخبار شرکت ها

پیشرفت فاز ۳ تغلیظ مس سونگون به ۷۰ درصد رسید

به گزارش بورس امروز؛  شرکت ملی صنایع مس ایران اعلام کرد فاز۳ تغلیظ مس سونگون با ثبت پیشرفت ۷۰ درصدی وارد مرحله مهمی از عملیات اجرایی شده است. در این مرحله، عملیات نصب تجهیزات فرآیندی و سازه‌های سنگین پروژه با جدیت ادامه دارد.

ادامه عملیات نصب تجهیزات فرآیندی

در جریان اجرای این طرح، مکانیزم‌های مربوط به ۹ دستگاه تانک ۱۶۰ مترمکعبی Cleaner و Scavenger نصب شده است. برنامه تأمین تجهیزات پروژه نیز نصب مکانیزم‌های مربوط به ۲۰ دستگاه تانک رافر با ظرفیت ۳۰۰ مترمکعب را دنبال می‌کند.

پنج دستگاه مکانیزم مربوط به تانک‌های Recleaner با ظرفیت ۵۰ مترمکعب نیز در ادامه وارد مرحله نصب خواهند شد. این تجهیزات بخش مهمی از فرآیند تولید کنسانتره در فاز سوم تغلیظ مجتمع مس سونگون را تشکیل می‌دهند.

ادامه نصب تجهیزات فرآیندی، بخش مهمی از برنامه اجرایی این پروژه را تشکیل می‌دهد. تیم‌های اجرایی پروژه نیز عملیات نصب تجهیزات و سازه‌های مورد نیاز را مطابق برنامه دنبال می‌کنند.

نصب سازه ۱۱۰ تنی در ارتفاع ۷۰ متری

یکی از عملیات مهم اجرایی در فاز سوم تغلیظ مس سونگون، نصب پل گالری و بریج شماره ۴ بود. این سازه با وزن ۱۱۰ تن و در ارتفاع ۷۰ متری جانمایی شد.

اجرای این عملیات به تجهیزات تخصصی و رعایت الزامات ایمنی نیاز داشت. عوامل اجرایی نیز با استفاده از تجهیزات مورد نیاز، عملیات نصب سازه را با موفقیت انجام دادند.

نصب این سازه سنگین، یکی از مراحل مهم تکمیل زیرساخت‌های فرآیندی پروژه به شمار می‌رود. عملیات اجرایی سایر بخش‌های طرح نیز همزمان با نصب تجهیزات و سازه‌ها ادامه دارد.

ظرفیت ۴۵۰ هزار تنی تولید کنسانتره

فاز سوم تغلیظ مجتمع مس سونگون ظرفیت تولید سالانه ۴۵۰ هزار تن کنسانتره مس را ایجاد می‌کند. این طرح با سرمایه‌گذاری ۵۳۱ میلیون یورویی در حال اجراست و شرکت ملی صنایع مس ایران آن را در مسیر افزایش ظرفیت تولید و تکمیل زنجیره ارزش مس دنبال می‌کند.

فاز۳ تغلیظ مس سونگون ظرفیت تولید کنسانتره را افزایش می‌دهد. اجرای این طرح پس از بهره‌برداری، ظرفیت تولید کنسانتره مجتمع مس سونگون را تقویت خواهد کرد.

این پروژه علاوه بر افزایش ظرفیت تولید، زمینه اشتغال ۳۵۰ نفر را فراهم می‌کند. بخش‌های مختلف پروژه نیز همچنان مراحل اجرایی خود را پشت سر می‌گذارند.

اجرای پروژه توسط کانی‌مس

شرکت خدمات فنی و مهندسی کانی‌مس، اجرای پروژه فاز سوم تغلیظ مجتمع مس سونگون را بر عهده دارد. این شرکت به‌عنوان یکی از پیمانکاران شرکت ملی صنایع مس ایران، در اجرای عملیات تخصصی این طرح مشارکت می‌کند.

عملیات نصب تجهیزات فرآیندی و سازه‌های سنگین همچنان در بخش‌های مختلف پروژه ادامه دارد. پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه نیز نشان می‌دهد عملیات اجرایی فاز سوم تغلیظ به مراحل مهم خود رسیده است.

پروژه فاز۳ تغلیظ مس سونگون یکی از طرح‌های توسعه‌ای شرکت ملی صنایع مس ایران در مجتمع مس سونگون محسوب می‌شود. این طرح با تکمیل مراحل اجرایی، ظرفیت تولید کنسانتره مجتمع را افزایش می‌دهد و بخشی از برنامه توسعه زنجیره تولید مس را دنبال می‌کند.

منبع: پایگاه خبری مس‌پرس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا