سیاست و اقتصاد

انتشار سری جدید اوراق مالی اسلامی با سود ۶ ماهه در حراج سیزدهم

به گزارش بورس امروز؛ بر اساس گزارش رسمی بانک مرکزی، در دوازدهمین نوبت از عرضه بدهی‌های دولتی، بیش از ۳۴.۱ هزار میلیارد تومان از مجموع ۶۵.۹ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی به فروش رسید. نکته قابل‌توجه در این مرحله، عدم ثبت سفارش خرید از سوی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی بود؛ در حالی که سایر خریداران حقوقی و حقیقی در بستر بازار سرمایه نسبت به خرید نمادهای «اراد ۲۹۹ تا ۳۰۳» اقدام کردند.

هم‌زمان با نهایی شدن نتایج این مرحله، برنامه‌ریزی برای سیزدهمین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی نیز آغاز شده و تاریخ برگزاری آن چهارشنبه ۱۱ شهریورماه اعلام شده است. بانک‌ها، نهادهای مالی، شرکت‌های بیمه و صندوق‌ها می‌توانند سفارش‌های خرید خود را در روز دوشنبه ۹ شهریور (از ساعت ۸ تا ۱۲) در سامانه مربوطه ثبت نمایند.

در حراج پیش‌رو، ابزارهای مالی جدید در قالب مرابحه عام و کوپن‌دار با تواتر پرداخت سود شش‌ماهه عرضه می‌شوند هدف از تداوم انتشار این دسته از اوراق مالی اسلامی، تأمین مالی غیرتورمی بودجه و مدیریت نقدینگی از مسیر ابزارهای بازارمحور است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا