تحلیل بنیادی بورستحلیل تکنیکال بورستحلیل نمادها

پرتفوی ۸ شرکتی «داتام» در پایان خرداد ۱۴۰۵

به گزارش بورس امروز؛ شرکت گروه مالی داتام در پایان خرداد ۱۴۰۵، مجموع سرمایه‌گذاری‌های خود در سهام شرکت‌ها را به ۱۳ میلیارد و ۱۸۹ میلیون و ۹۹ هزار ریال رساند. بر اساس این گزارش، تنها ۱ درصد از کل سرمایه‌گذاری‌های سهامی این شرکت به سهام شرکت‌های قابل معامله در بازار سرمایه اختصاص داشته و پرتفوی آن شامل ۸ شرکت بورسی و غیربورسی بوده است.

بررسی ترکیب پرتفوی داتام نشان می‌دهد از مجموع ۸ شرکت سرمایه‌پذیر این مجموعه، ۱ شرکت در بازار بورس و ۷ شرکت در خارج از بازار بورس فعالیت دارند. این موضوع نشان می‌دهد بخش عمده سرمایه‌گذاری‌های گروه مالی داتام همچنان در دارایی‌های غیربورسی متمرکز است و سهم بازار سرمایه از سبد سهامی آن محدود باقی مانده است.

در بخش پرتفوی بورسی، ارزش بازار سرمایه‌گذاری‌های داتام در پایان خرداد ۱۴۰۵ به ۹۸ هزار و ۳۳ میلیون ریال رسید، در حالی که بهای تمام‌شده این پرتفوی ۱۸۴ هزار و ۷۳۳ میلیون ریال ثبت شده است. در نتیجه، اختلاف ارزش بازار با بهای تمام‌شده پرتفوی بورسی به ۸۶ هزار و ۷۰۰ میلیون ریال رسید.

مقایسه ارقام ابتدای و انتهای خرداد نیز نشان می‌دهد ارزش بازار پرتفوی بورسی داتام از ۱۴۲ هزار و ۴۴۵ میلیون ریال در ابتدای ماه به ۹۸ هزار و ۳۳ میلیون ریال در پایان ماه رسیده است. همچنین بهای تمام‌شده پرتفوی بورسی در سطح ۱۸۴ هزار و ۷۳۳ میلیون ریال ثابت مانده و بهای تمام‌شده پرتفوی غیربورسی نیز بدون تغییر و برابر با ۱۳ میلیارد و ۴ میلیون و ۳۶۶ میلیون ریال بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا