سیاست و اقتصاد

آب تهران بدون نوبت‌بندی؛ تداوم تأمین با مدیریت فشار شبکه

به گزارش بورس امروز؛ علیرضا جزقاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران، اعلام کرد برای پایداری توزیع آب، فشار شبکه در مناطق مختلف به‌صورت مستمر کنترل و تنظیم می‌شود. به گفته او، در نقاطی که با افت فشار روبه‌رو هستند، فشار افزایش می‌یابد تا احتمال قطع آب کاهش پیدا کند و در بخش‌هایی که فشار شبکه بالاتر است، تعدیل لازم انجام می‌شود.

وی هدف از این اقدام‌ها را جلوگیری از اختلال در خدمت‌رسانی به مشترکان عنوان کرد و گفت تاکنون گزارشی از قطعی گسترده که موجب نارضایتی عمومی یا افزایش تماس‌های مردمی شده باشد، ثبت نشده است.

جزقاسمی با اشاره به ماه‌های گرم پیش‌رو تأکید کرد اگر همراهی شهروندان در مصرف بهینه آب ادامه داشته باشد، تأمین آب تهران در تابستان نیز بدون مشکل دنبال خواهد شد.

مدیرعامل آبفای استان تهران همچنین تصریح کرد در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای نوبت‌بندی آب در پایتخت در دستور کار نیست و عبور بدون چالش از تابستان، به همکاری مردم در مدیریت مصرف بستگی دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا