بین الملل

نوسان قیمت جهانی طلا در پی فشارهای تورمی

به گزارش بورس امروز؛ قیمت جهانی طلا در معاملات امروز با افت ۰.۳۳ درصدی به ۴۰۳۹ دلار و ۶۰ سنت در هر اونس رسید؛ این در حالی است که معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک نیز کاهش ۰.۵۴ درصدی را تجربه کرد. این اصلاح قیمت پس از جهش بیش از ۲ درصدی روز گذشته رخ داد که محرک اصلی آن، گزارش‌های امیدوارکننده از کاهش تورم مصرف‌کننده در ایالات متحده بود.

بازگشت روند صعودی قیمت نفت که ناشی از تشدید تنش‌های ژئوپلیتیک و بازگشت محاصره دریایی بنادر ایران است، نگرانی‌های جدیدی را در خصوص تداوم تورم ایجاد کرده است. تحلیلگران معتقدند افزایش بهای انرژی، چشم‌انداز کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو را تحت‌الشعاع قرار داده است. طلا که به‌طور سنتی پناهگاهی در برابر تورم است، در شرایطی که نرخ بهره بالا باقی بماند، به دلیل عدم پرداخت سود، با کاهش جذابیت برای سرمایه‌گذاران مواجه می‌شود.

در حال حاضر، فعالان بازار با احتیاط در انتظار انتشار شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) هستند تا تصویری دقیق‌تر از وضعیت تورم به دست آورند. با وجود تردیدها، احتمالات برای افزایش نرخ بهره در نشست سپتامبر فدرال رزرو به حدود ۵۸ درصد کاهش یافته، اما همچنان انتظارات برای افزایش نرخ در ماه دسامبر در سطح ۸۰ درصد باقی مانده است. در سایر بازارها، نقره با افت جزئی همراه بود، در حالی که پلاتین رشد اندکی را ثبت کرد.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا