اخبار شرکت هااطلاعیه کدال

افزایش سرمایه توسعه توکا با حمایت فولاد مبارکه تکمیل شد

به گزارش بورس امروز؛ شرکت فولاد مبارکه اصفهان، به عنوان متعهد پذیره‌نویسی حق تقدم‌های ناشی از افزایش سرمایه شرکت سرمایه‌گذاری توسعه توکا، عمل به تعهدات خود را اعلام کرد.
حامد حسین ولی بیک، معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه اصفهان، جزئیات ایفای این تعهد را تشریح کرد.
بر اساس این گزارش، مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری توسعه توکا در تاریخ ۲۶ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد و دوره پذیره‌نویسی از ۲ خرداد تا ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ ادامه داشت. شرکت فولاد مبارکه تعهد کرده بود که کل سهام باقی‌مانده را حداکثر ظرف مدت ۵ روز پایانی مهلت عرضه عمومی خریداری نماید.
حامد حسین ولی بیک اعلام کرد: شرکت فولاد مبارکه موفق به خریداری ۱۱ میلیارد و ۷۰۹ میلیون و ۷۷۹ هزار و ۱۲۴ سهم از مجموع ۱۱ میلیارد و ۷۳۸ میلیون و ۸۱۱ هزار و ۴۴۶ حق تقدم صادر شده است. قیمت هر سهم در عرضه عمومی ۱,۳۶۳ ریال مصوب مجمع بوده و ثمن معامله با احتساب کارمزد ارکان به مبلغ ۱۶,۰۱۸,۳۹۷,۲۱۲,۲۱۹ ریال بالغ شده است.
وی افزود: پس از ثبت نهایی افزایش سرمایه، درصد مالکیت شرکت فولاد مبارکه در شرکت سرمایه‌گذاری توسعه توکا به ۵۵.۵۸ درصد خواهد رسید. ثبت و شناسایی این سرمایه‌گذاری در دفاتر شرکت فولاد مبارکه نیز پس از تکمیل مراحل ثبت افزایش سرمایه صورت خواهد گرفت.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با این اقدام، نقش خود را به عنوان متعهد پذیره‌نویسی در افزایش سرمایه شرکت سرمایه‌گذاری توسعه توکا از محل آورده نقدی و از طریق سلب حق تقدم از سهامداران فعلی و فروش آن در بازار سرمایه، به نحو احسن ایفا کرده است.

منبع خبر: کدال

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا