بین الملل

تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان

به گزارش بورس امروز؛ منابع رسانه‌ای امروز یکشنبه از دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان خبر دادند.

بر اساس گزارش شبکه الجزیره، یک پهپاد رژیم صهیونیستی ارتفاعات «الریحان» در شهرستان جزین را هدف قرار داده است. همچنین جنگنده‌های این رژیم شهرک «مجدل سلم» در شهرستان مرجعیون و اطراف شهرک «الشرقیه» در النبطیه را بمباران کردند.

منابع محلی نیز اعلام کردند که توپخانه رژیم صهیونیستی هم‌زمان اطراف شهرک «مجدل زون» در جنوب لبنان را گلوله‌باران کرده است. در ادامه این حملات، اطراف شهرک «العباسیه» هدف حمله پهپادی قرار گرفت و یک خودرو در منطقه «المصیلح» نیز مورد اصابت قرار گرفت.

گزارش‌ها حاکی است منطقه «الحوش» در شهر صور، شهرک «کفرتبنیت» در النبطیه و همچنین «النبطیه الفوقا» نیز هدف حملات قرار گرفته‌اند.

در همین حال، ارتش رژیم صهیونیستی با صدور هشدار جدیدی از ساکنان ۲۹ شهرک و روستا در جنوب لبنان خواست منازل خود را ترک کنند. این هشدار پس از آن صادر شد که روز گذشته نیز برای ۲۰ شهرک دیگر اخطار مشابهی اعلام شده بود.

حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا