واشنگتن کاهش قیمت سوخت را وابسته به توافق با ایران میداند.
به گزارش بورس امروز؛ کریس رایت وزیر انرژی آمریکا اعلام کرد کاهش قیمت بنزین و گازوئیل در این کشور به دستیابی به توافق با ایران و ازسرگیری جریان نفت از طریق تنگه هرمز وابسته است.
او جمعه شب تأکید کرد این موضوع «در نهایت به یک تسویهحساب با ایران گره خورده است» و بدون چنین توافقی کاهش قیمت سوخت در بازار آمریکا امکانپذیر نخواهد بود.
به گفته مقامات آمریکایی، از زمان بسته شدن تنگه هرمز میانگین قیمت بنزین در آمریکا از ۲.۹۸ دلار به ۴.۵۴ دلار در هر گالن رسیده که نشاندهنده افزایش حدود ۵۲ درصدی است.
وزیر انرژی آمریکا این افزایش قیمت را «بهای قابل قبول برای تضعیف ایران» توصیف کرد. با این حال برخی تحلیلگران معتقدند حتی در صورت دستیابی به توافق نیز قیمتها به سطح پیش از بحران بازنخواهد گشت.
در همین راستا دنتون سینکگرانا تحلیلگر ارشد مؤسسه اوپیآیاس گفت: «میتوانید قیمت ۲.۹۸ دلاری بنزین پیش از جنگ را برای بقیه سال ۲۰۲۶ فراموش کنید.»