تعطیلی بازار سهام در بحبوحه جنگ؛ فعالیت مثبت سایر بازارهای مالی

به گزارش بورس امروز؛ نهم اسفند ۱۴۰۴؛ درست همزمان با شروع جنگ تحمیلی، بازار سهام برای حفظ دارایی سهامداران تعطیل شد. یک روز بعد از آن اما فعالیتهای صندوقهای سرمایهگذاری در اوراق با درآمد ثابت صدور و ابطالی آغاز شد و بورسکالا و بورسانرژی نیز فعالیت خود را از سر گرفتند.
پس از گذشت یک هفته، صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت قابل معامله و صندوقهای طلا و نقره دوباره قابل معامله شدند. سود سهام عدالت هم واریز شد.
ولیاله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران، در اینباره توضیح داد دارندگان سبد ۴۵۲ هزار تومانی، حدود ۴۴۳ هزار تومان، سبد ۵۳۲ هزار تومانی، حدود ۵۲۱ هزار تومان و سبد یک میلیون تومانی، نزدیک به ۹۸۱ هزار تومان سود دریافت کردند.
وزیر اقتصاد، سیدعلی مدنیزاده هم توضیح داد بهجز بازار سهام که بهخاطر شرایط جنگ نمیتوانست باز باشد، بقیه بازارها مثل بورسهای کالا، انرژی و صندوقها فعال بودند و حتی روند مثبتی هم داشتهاند.
در بورس کالا، از یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۴، اوراق سپرده و اوراق سلف موازی استاندارد هم دوباره قابل معامله شدند.
منبع خبر: پایگاه خبری بازار سرمایه(سنا)





