سیاست و اقتصاد

آغاز بازگشایی تدریجی آسمان و فرودگاه‌های کشور پس از ارزیابی‌های ایمنی

به گزارش بورس امروز؛ چندی پیش وزیر راه و شهرسازی در جریان بازدید از سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌ها اعلام کرد که روند بازگشایی فضای آسمان کشور در آستانه آغاز است؛ موضوعی که موجب شد آماده‌سازی برای ازسرگیری پروازها در دستور کار قرار گیرد.

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در این بازدید از نزدیک در جریان اقداماتی قرار گرفت که برای حفظ پایداری صنعت هوایی و فرودگاهی در دوره موسوم به «جنگ تحمیلی سوم» انجام شده است. او با تاکید بر ضرورت بازگشت سریع پروازها، گفت برخی فرودگاه‌ها که زیرساخت کافی دارند باید هرچه زودتر فعالیت پروازی خود را از سر بگیرند.

محمد امیرانی، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران نیز با اشاره به خسارت وارده به بخشی از زیرساخت‌ها، از برنامه‌ریزی برای بازسازی هوشمندانه آن‌ها خبر داد. او افزود که پس از اعلام آتش‌بس موقت، بررسی دقیق برای ازسرگیری پروازها آغاز شده و پروازها با توجه به مطالبات مردم و در شرایط کاملاً ایمن برقرار خواهند شد.

در ادامه، سازمان هواپیمایی کشوری اطلاعیه‌ای درباره وضعیت فضای هوایی صادر کرد. بر اساس این اطلاعیه، پس از بسته‌شدن موقت آسمان کشور همزمان با حملات اخیر، با ارزیابی‌های امنیتی در کمیته هماهنگی کشوری و لشکری، بخشی از فضای هوایی و تعدادی از فرودگاه‌ها مطابق NOTAM از ساعت ۷ صبح روز شنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ بازگشایی شده‌اند. همچنین مسیرهای شرقی برای عبور پروازهای بین‌المللی قابل استفاده است.

در اطلاعیه تأکید شده که پروازهای داخلی در فرودگاه‌های مختلف، به‌تدریج و با توجه به آماده‌بودن بخش‌های فنی و عملیاتی، از سر گرفته می‌شود و مردم باید اطلاعیه‌های رسمی را تنها از درگاه سازمان هواپیمایی پیگیری کنند.

در همین رابطه، مجید اخوان، سخنگوی سازمان هواپیمایی، اعلام کرد پروازهای شرق کشور فعال شده و ایرلاین‌ها اجازه فروش بلیت در مسیرهای بازگشایی‌شده را دریافت کرده‌اند. داده‌های مسیرهای پروازی نیز نشان می‌دهد که تردد هوایی از بخش شرقی کشور دوباره آغاز شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا