بین الملل

نتانیاهو فاجعه آفرید؛ آمریکا پیشنهاد صلح ایران را پذیرفت

به گزارش بورس امروز؛ یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم تروریستی اسرائیل با حمله به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، او را به ایجاد یک فاجعه سیاسی بی‌سابقه در تاریخ رژیم تروریستی اسرائیل متهم کرد.

لاپید اظهار داشت که رژیم تروریستی اسرائیل حتی در زمان تصمیم‌گیری‌های مربوط به امنیت داخلی خود حضور نداشت.

او افزود که نتانیاهو به هیچ یک از اهدافی که برای خود تعیین کرده بود، دست نیافته است و او را مسئول خسارات سیاسی و استراتژیکی دانست که به گفته او سال‌ها برای جبران نیاز دارد و او را به تکبر، سهل‌انگاری و فقدان برنامه‌ریزی استراتژیک متهم کرد.

شایان ذکر است که ایران بامداد چهارشنبه اعلام کرد که آمریکا «در اصول» پیشنهاد ده ماده‌ای ایران برای پایان دادن به جنگ را پذیرفته است. پیشنهاد ایران شامل ۱۰ بند است که مهم‌ترین آنها عبارتند از: عدم تجاوز دوباره به ایران، ادامه کنترل ایران تنگه هرمز، لغو تحریم‌ها، پرداخت غرامت جنگی و توقف خصومت‌ها در تمام جبهه‌ها، از جمله لبنان.

قرار است مذاکرات مفصل روز جمعه تحت نظارت پاکستان در اسلام آباد آغاز شود.

 

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا