سیاست و اقتصاد

زمان‌بندی جدید اجرای مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی

به گزارش بورس امروز؛ وزارت رفاه از آغاز مرحله دوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی با نرخ مشخص از بهمن‌ماه سال ۱۴۰۴ خبر داد. این مرحله به‌عنوان روش دوم خرید کالاهای اساسی در دستور کار قرار گرفته است.

طبق توضیحات ارائه‌شده، مشمولان این طرح محدود به دهک خاصی نیستند و تمامی دریافت‌کنندگان فعلی یارانه نقدی، افرادی که طی یک سال گذشته از فهرست یارانه‌بگیران خارج شده‌اند، همچنین بازنشستگان و کارکنان، به‌صورت خودکار تحت پوشش قرار می‌گیرند. برای استفاده از این طرح، نیازی به ثبت درخواست یا مراجعه به سامانه‌های اینترنتی وجود ندارد.

همچنین وزارت کار اعلام کرده است امکان لغو انتخاب روش دوم خرید کالابرگ الکترونیکی که شامل ۹ قلم کالای اساسی است، از ۱۱ بهمن‌ماه برای شهروندان فعال شده است. متقاضیان می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰ نسبت به انصراف از این روش اقدام کنند.

منبع:تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا