بازده مثبت ۹ ابزار سرمایهگذاری بورس در هفته منتهی به ۲۶ آذر ۱۴۰۴

به گزارش بورس امروز؛ طبق دادههای مرکز نظارت بر صندوقهای سرمایهگذاری سازمان بورس و اوراق بهادار، در هفته منتهی به ۲۶ آذر ۱۴۰۴، سرمایهگذاران در ۹ ابزار سرمایهگذاری بورس بازده مثبت کسب کردند. صندوقهای سرمایهگذاری اهرمی و صندوقهای مبتنی بر کالا (زعفران و طلا) به ترتیب ۸.۳، ۸.۳ و ۷.۵ درصد بازده موزون هفتگی داشتند که بیشتر از بازده «سکه بهار آزادی» در همین دوره بود.
بر اساس گزارش اداره تحلیلهای اقتصادی و ریسک سازمان بورس، بازده بازار سهام نیز با ۵.۷۷ درصد از بازده «هر گرم طلای ۱۸ عیار» در بازار فیزیکی پیشی گرفت. همچنین صندوقهای سرمایهگذاری سهامی توانستند با ۵.۱ درصد بازده مثبت هفتگی، عملکردی بهتر از بازار دلار داشته باشند.
با توجه به بازده مثبت ابزار سرمایهگذاری، تنها بازار زیانده هفته گذشته، بازار رمزارزها بود که سرمایهگذاران در آن زیانی نزدیک به ۶ درصد تجربه کردند. در مجموع، ابزارهای سرمایهگذاری شامل صندوقهای اهرمی، صندوقهای مبتنی بر کالا (زعفران، طلا و انرژی)، بازار سهام، صندوقهای سهامی، صندوق در صندوقها، صندوقهای درآمد ثابت و صندوقهای مختلط، همگی بازده مثبت ثبت کردند.
منبع خبر: پایگاه خبری بازار سرمایه(سنا)





