اخبار شرکت ها

امضای تفاهم نامه‌ بانک سینا با هلدینگ انرژی سپهر و پتروشیمی هنگام

به گزارش بورس امروز؛ بانک سینا نماد “وسینا “در راستای توسعه همکاری‌های مالی و بانکی در حوزه پتروشیمی، دو تفاهم‌نامه همکاری جداگانه با هلدینگ انرژی سپهر و شرکت پتروشیمی هنگام امضا کرد. در مراسم امضای تفاهم نامه بانک سینا دکتر علی ابدالی مدیرعامل وسینا با اشاره به توانمندی‌های این بانک در شبکه بانکی کشور گفت: بانک سینا تمامی خدمات بانکی را در چارچوب ضوابط بانک مرکزی ارائه می‌دهد و از نظر منابع در زمره بانک‌های توانمند قرار دارد.

وی در خصوص تفاهم نامه بانک سینا افزود: بخش عمده سود بانک سینا حاصل عملیات بانکی است و بر اساس ارزیابی‌های بانک مرکزی، این بانک در میان پنج بانک برتر کشور قرار دارد. همچنین رتبه مناسب بانک سینا از منظر کفایت سرمایه و شاخص NPL نشان‌دهنده همکاری این بانک با مشتریان متعهد است.

در ادامه، دکتر احمد دهقان مدیرعامل هلدینگ انرژی سپهر، بانک سینا را گزینه‌ای مطلوب برای دریافت خدمات بانکی جامع و قابل اتکا دانست و ابراز امیدواری کرد این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز همکاری‌های بلندمدت باشد.

دکتر سید عبدالمجید خاکسار مدیرعامل پتروشیمی هنگام نیز امضای این تفاهم‌نامه را گامی مؤثر در تأمین مالی و تسهیل اجرای پروژه‌های این شرکت عنوان کرد.

این مراسم با حضور اعضای هیئت‌مدیره و مدیران ارشد بانک سینا برگزار شد.

 

منبع خبر: روابط عمومی بانک سینا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا