سیاست و اقتصاد

تأکید تهران و مسکو بر شتاب‌دهی به کریدور شمال–جنوب

به گزارش بورس امروز؛ ویتالی ساویف معاون نخست‌وزیر فدراسیون روسیه شامگاه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ با علی لاریجانی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی دیدار و درباره عملیاتی‌سازی کریدور شمال–جنوب گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، کریدور شمال–جنوب به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های تعیین‌کننده ژئوپولتیک منطقه مورد بررسی قرار گرفت و دو طرف بر ورود پروژه به فاز اجرایی تأکید کردند.

علی لاریجانی با اشاره به تصمیم قطعی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد همه موانع اجرایی و نهادی این کریدور در بازه‌ای کوتاه برطرف شده و توافقنامه‌های لازم برای تثبیت حقوقی و اجرایی آن برقرار خواهد شد.

وی همچنین با استناد به پیگیری رئیس‌جمهور تصریح کرد تمامی اراضی واقع در مسیر کریدور تا پایان سال به تملک دولت درمی‌آید تا اجرای پروژه بدون وقفه ادامه یابد.

معاون نخست‌وزیر روسیه نیز با استقبال از رویکرد ایران، آمادگی کشورش برای تسریع روند اجرایی و آغاز عملیات عملیاتی کریدور را اعلام کرد.

در پایان، دو طرف کریدور شمال–جنوب را بخشی از راهبرد مشترک ایران و روسیه برای توسعه همکاری‌های پایدار و ایجاد مسیرهای مستقل اتصال منطقه‌ای دانستند و بر استمرار هماهنگی نهادی تأکید کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا