اخبار شرکت ها

کنفرانس سهامداران آلومینا، موضوع پرداخت سود و هزینه برق

به گزارش بورس امروز؛ در کنفرانس پرسش و پاسخ سهامداران شرکت آلومینای ایران که روز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ به‌صورت آنلاین و بر اساس الزامات سازمان بورس برگزار شد، مهم‌ترین مسائل و دغدغه‌های سهامداران مورد بررسی قرار گرفت.

در کنفرانس سهامداران آلومینای ایران، مدیرعامل این شرکت اعلام کرد تمامی سودهای مصوب سهامداران حقیقی در موعد مقرر پرداخت شده و آن دسته از سهامدارانی که هنوز سود خود را دریافت نکرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به شعب بانک تجارت و ارائه شماره شبای ثبت‌شده در سامانه سهامداران، سود خود را دریافت کنند. زمان دقیق پرداخت نیز در تارنمای شرکت اطلاع‌رسانی شده است.

یکی از موضوعات مطرح‌شده، اختلاف میان آمار فروش ماهانه کالا در بورس کالا و گزارش‌های سامانه کدال بود. مدیرعامل توضیح داد این اختلاف ناشی از زمان‌بندی تسویه معاملات است که در برخی موارد به ماه بعد منتقل می‌شود و همین امر باعث تأخیر در ثبت حسابداری و گزارش‌دهی می‌گردد. وی تأکید کرد این اختلاف طبیعی بوده و به‌معنای مغایرت اطلاعات نیست.

در بخش دیگری از نشست، علت کاهش هزینه برق شرکت در نیمه دوم سال مورد پرسش قرار گرفت. مدیرعامل توضیح داد در نیمه نخست سال به دلیل محدودیت‌های انرژی، شرکت ناچار به خرید برق قطع‌نشو از بورس انرژی شد که هزینه‌ها را افزایش داد. اما در نیمه دوم سال با کاهش محدودیت‌ها، خرید برق آزاد انجام نشد و همین امر کاهش هزینه‌ها را به همراه داشت.

موضوع رشد ۱۰۴ درصدی حساب‌های دریافتی نیز مطرح شد. مدیرعامل بیان کرد برخی مشتریان به دلیل محدودیت‌های انرژی امکان تسویه به‌موقع نداشتند و شرکت برای حفظ بازار فروش، شرایط آنان را پذیرفت و شیوه فروش را از نقدی به اعتباری تغییر داد که این اقدام موجب افزایش حساب‌های دریافتی شد.

در پایان نشست، مدیرعامل تأکید کرد شرکت آلومینای ایران در مسیر ارتقای شفافیت، افزایش بهره‌وری و اجرای کامل الزامات سازمان بورس حرکت می‌کند و گزارش‌های مالی و عملکردی به‌طور منظم در اختیار سهامداران قرار می‌گیرد. همچنین صورت کامل این نشست از طریق تارنمای شرکت در دسترس سهامداران قرار گرفته است.

منبع خبر: روابط عمومی شرکت آلومینای ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا