اخبار شرکت ها

فولادهای آلیاژی پیشرفته؛ نیازمند مشوق‌های بلندمدت برای توسعه در ایران

به گزارش بورس امروز؛ در دوازدهمین کنفرانس بین‌المللی «استیل پرایس»، مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس بر ضرورت تعیین مشوق‌های بلندمدت برای توسعه تولید فولادهای پیشرفته با ارزش افزوده بالا در کشور تأکید کرد.دکتر احسان دشتیانه در این نشست با ارائه تازه‌ترین داده‌های تحلیلی درباره روندهای جهانی فولادهای زنگ‌نزن، فولادهای ویژه و فولادهای آلیاژی پیشرفته گفت: رشد تولید فولاد زنگ‌نزن از سایر فلزات اساسی نظیر آلومینیوم، مس، فولاد کربنی، روی و سرب پیشی گرفته و جایگاه این محصول در زنجیره جهانی تقویت شده است.

وی سرانه مصرف فولاد زنگ‌نزن در کشورها را شاخصی وابسته به سطح درآمد و تولید ناخالص داخلی دانست و افزود: این متغیر نقش مهمی در شکل‌گیری الگوی تقاضا دارد.

مدیرعامل صبا فولاد خلیج فارس با اشاره به ظرفیت‌های داخلی، فولادهای الکتریکی و فولادهای پیشرفته با ارزش افزوده بالا را دارای بیشترین بازده سرمایه‌گذاری در کشور معرفی کرد؛ محصولاتی که علاوه بر پاسخگویی به نیاز داخلی، از قابلیت صادراتی مناسبی نیز برخوردارند.

دشتیانه بر لزوم سرمایه‌گذاری در توسعه تولید فولادهای آلیاژی پیشرفته و الکتریکی تأکید کرد و گفت: باید مراکز تحقیق و توسعه این نوع فولادها تقویت شوند و سیاست‌گذاری مناسبی برای افزایش ظرفیت تولید آن‌ها صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: سیاست‌گذاری صحیح و ایجاد مشوق‌های بلندمدت در حوزه‌های صادراتی و مالیاتی، زمینه ارتقای جایگاه ایران در تولید فولادهای پیشرفته با ارزش افزوده بالا را فراهم خواهد کرد.

 

منبع خبر: روابط عمومی صبا فولاد خلیج فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا