معاون وزیر نیرو: ادامه شیوه فعلی مصرف و برداشت منابع آبی ممکن نیست و تغییر الگوی بهرهبرداری آب برای حفظ پایداری آب شرب، جلوگیری از فرسایش منابع زیرزمینی و سازگاری با شرایط اقلیمی کشور ضرورت فوری دارد.
به گزارش بورس امروز؛ کردی، معاون وزیر نیرو، با اشاره به اینکه کشور وارد ششمین سال خشکسالی متوالی شده است، گفت حتی اگر بارشها در حد نرمال قرار گیرد، الگوی فعلی بهرهبرداری از منابع آب هیچ تناسبی با واقعیتهای اقلیمی ایران ندارد و ادامه آن امکانپذیر نیست. او تأکید کرد تعلل بیشتر در اصلاح الگوی مصرف، پیامدهای مستقیمی برای حیات مردم و حتی ساختار تمدنی کشور خواهد داشت و تغییر رویکرد در مدیریت منابع آب دیگر یک انتخاب نیست بلکه ضرورتی قطعی است.
وی هشدار داد در صورت استمرار روشهای کنونی، تأمین پایدار آب شرب با چالش جدی روبهرو میشود و فشار فزاینده بر منابع آب زیرزمینی خساراتی ایجاد خواهد کرد که در سالهای آینده جبرانپذیر نخواهد بود. کردی در پایان گفت وزارت نیرو با اتکا به روشهای علمی و برنامهریزی دقیقتر، اصلاح الگوی بهرهبرداری و سازگاری با کمآبی را در اولویت کاری خود قرار داده و این موضوع از مهمترین ضرورتهای کشور به شمار میرود.