پروژه انتقال آب دریا به اصفهان با حضور رئیسجمهور و وزیر صمت افتتاح شد؛ طرحی ۳۵ هزار میلیارد تومانی که با هدف کاهش وابستگی صنایع به زایندهرود اجرا شده و فولاد مبارکه با تأمین ۶۰۰ هزار تن ورق فولادی نقش محوری در آن داشته است.
به گزارش بورس امروز؛ صبح امروز، رئیسجمهور بههمراه وزیر صنعت، معدن و تجارت، بهرهبرداری رسمی از طرح انتقال آب دریا به اصفهان را اعلام کردند؛ طرحی که قرار است وابستگی صنایع بزرگ استان به منابع حوضه زایندهرود را بهطور اساسی کاهش دهد. وزیر صمت در این مراسم این ابرپروژه را اقدامی راهبردی برای حفاظت از زیستبوم و پایداری اقتصادی فلات مرکزی توصیف کرد و گفت رویکرد دولت چهاردهم و برنامه وزارتخانه بر پایه توسعه مبتنی بر اقتصاد دریامحور دنبال میشود.
بر اساس اعلام رسمی، این طرح ملی با صرف ۳۵ هزار میلیارد تومان اجرا شده است. فولاد مبارکه نیز با تأمین ۶۰۰ هزار تن ورق فولادی مورد نیاز برای احداث خط لوله انتقال آب در مسیری ۸۰۰ کیلومتری از سیرجان تا اصفهان، بیش از ۴۰ درصد بار تأمین مصالح کل پروژه را بر عهده داشته و نقش مهمی در تکمیل آن ایفا کرده است.