اخبار شرکت ها

بازدید مدیرعامل آلومینای ایران از معادن بوکسیت یزد و تأکید بر رفع موانع تولید

به گزارش بورس امروز؛ روز چهارشنبه ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴، دکتر بادکوبه مدیرعامل و عضو هیأت مدیره شرکت آلومینای ایران به همراه جمعی از اعضای هیأت مدیره و مشاوران، در راستای نظارت بر روند فعالیت‌های معدنی و بررسی عملکرد واحدهای تولیدی، از معادن بوکسیت استان یزد بازدید کرد. این بازدید مدیرعامل شرکت آلومینای ایران از معادن بوکسیت یزد با هدف ارزیابی وضعیت استخراج و تولید در معادن دشت ده غربی و دشت ده شرقی انجام شد.

در جریان این بازدید، رئیس بهره‌برداری معادن بوکسیت یزد گزارشی جامع از عملکرد سال جاری، میزان استخراج و چالش‌های پیشِ‌رو ارائه داد. دکتر بادکوبه ضمن قدردانی از تلاش‌های کارکنان، با بیان نکات راهبردی، بر لزوم پیگیری و رفع موانع اجرایی و همچنین تداوم روند رشد تولید تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران در دیدار با کارکنان، نمایندگان شرکت مشاور و پیمانکاران استخراج، نقش سرمایه انسانی را در تحقق اهداف توسعه‌ای شرکت حیاتی دانست و گفت: «پیشرفت پایدار در صنعت آلومینا بدون اتکا به نیروی انسانی متخصص و متعهد ممکن نیست؛ باید در مسیر تربیت و حمایت از نیروهای توانمند گام‌های جدی‌تری برداشته شود.»

بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده، از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۳۰ هزار تن بوکسیت از معادن یزد استخراج و به مجتمع آلومینای جاجرم ارسال شده است؛ دستاوردی که نشان‌دهنده تحقق ۱۲۹ درصدی برنامه تولید سال ۱۴۰۴ محسوب می‌شود. این بازدید مدیرعامل شرکت آلومینای ایران از معادن بوکسیت یزد بار دیگر اهمیت نظارت مستمر، سرمایه انسانی و برنامه‌ریزی دقیق را در مسیر توسعه پایدار صنعت آلومینا برجسته ساخت.

منبع: روابط عمومی شرکت آلومینای ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا