اخبار شرکت ها

رونمایی از پروژه امیدنو؛ همکاری بانک تجارت با صندوق کارآفرینی امید

به گزارش بورس امروز؛ مراسم رونمایی از زیرسوئیچ جدید ز برای صندوق کارآفرینی امید با عنوان پروژه «امیدنو»، عصر دوشنبه ۵ آبان‌ماه در ساختمان مرکزی بانک تجارت با نماد ” وتجارت ” برگزار شد. این مراسم با حضور دکتر هادی اخلاقی فیض‌آثار، مدیرعامل بانک تجارت، دکتر محسن ضیایی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، و جمعی از مدیران ارشد و کارشناسان دو مجموعه در حوزه‌های مالی، اعتباری و فناوری برگزار شد.در خصوص همکاری بانک تجارت با صندوق،  مدیرعامل بانک تجارت با تبریک انتصاب دکتر ضیایی، به سابقه سه‌ساله همکاری بانک با صندوق اشاره کرد و گفت: همکاری بانک تجارت با صندوق کارآفرینی امید با شناخت دقیق ظرفیت‌های این نهاد، زمینه‌ساز تعامل اثربخش و بلندمدت خواهد بود.

دکتر اخلاقی تأکید کرد که همکاری بانک تجارت با صندوق می‌تواند هم‌افزایی قابل‌توجهی ایجاد کند و نقش مؤثری در توسعه اقتصادی کشور ایفا نماید. وی افزود: مشتریان صندوق کارآفرینی امید ظرفیت‌های گسترده‌ای دارند و همراهی بانک تجارت با این مجموعه، جریان مستمری برای حمایت از آن‌ها فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد که تفاهمنامه جدید، ادامه تعامل سه‌ساله را با شرایط بهتر تضمین می‌کند و تمام ظرفیت‌های بانک در خدمت این همکاری قرار خواهد گرفت تا رسالت اقتصادی بانک تجارت به بهترین شکل ممکن تحقق یابد.

در ادامه، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به مأموریت توسعه‌ای این صندوق گفت: هدف اصلی، ایجاد اشتغال پایدار و تحقق عدالت اجتماعی در مناطق کم‌برخوردار است. این صندوق با جذب منابع دولتی و عمومی و تخصیص آن‌ها به طرح‌های واجد شرایط، نقش مهمی در توانمندسازی کارآفرینان دارد.

محسن ضیایی ضمن تقدیر از همکاری‌های بانک تجارت، ابراز امیدواری کرد که این همکاری مشترک الگویی موفق برای سایر نهادهای مالی کشور باشد و مسیر رشد اقتصادی را برای کارآفرینان تسهیل کند.

در این مراسم، مدیران استانی بانک تجارت و صندوق کارآفرینی امید به‌صورت وب‌کنفرانس حضور داشتند و کارشناسان دو مجموعه نیز دیدگاه‌ها و راهکارهای خود را برای اجرای بهتر تفاهمنامه و بهره‌برداری از ظرفیت‌های پروژه «امیدنو» ارائه کردند.

بر اساس تفاهمنامه منعقدشده، همکاری بانک تجارت با صندوق در زمینه خدمات پولی، بانکی، اعتباری، زنجیره تأمین و بانکداری باز برای مشتریان صندوق توسعه خواهد یافت. همچنین بانک تجارت خدمات بانکداری الکترونیک مبتنی بر حساب و کارت را برای اتصال صندوق به سامانه‌های تعاملی بانک مرکزی ارائه خواهد کرد.

منبع خبر: روابط عمومی بانک تجارت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا