اخبار شرکت ها

برترین‌های HSE در جلسه کمیته عالی گل‌گهر معرفی شدند

به گزارش بورس امروز؛  در ششمین جلسه کمیته عالی HSE شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر با نماد ” کگل ” ، پس از ارائه گزارش ارزیابی عملکرد HSE سال ۱۴۰۳ شرکت های پیمانکار، در مجموع شرکت “گهرهمکار” (بخش معدن) رتبه اول، شرکت “پاریز پیشرو صنعت توسعه” رتبه دوم و شرکت “جهادنصر سیرجان” رتبه سوم را کسب کردند و از مدیران عامل و مدیران HSE این سه شرکت تجلیل شد.

در جلسه کمیته عالی HSE، همچنین از نفرات برتر شرکت گل گهر در سال ۱۴۰۳ که بر اساس شاخص های سلامت، ایمنی و محیط زیست انتخاب شده بودند، تجلیل به عمل آمد.

 گفتنی است ارزیابی عملکرد HSE پیمانکاران در شرکت گل گهر بر اساس چک لیست ۵۰۰ امتیازی و در ۷ حوزه شامل سیستم های مدیریتHSE، زیرساخت، ایمنی، سلامت، آتش نشانی و امداد، محیط زیست و آموزش و فرهنگ سازی و در ۲۰ بخش انجام می شود.

 منبع خبر: روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا