بورس کالا و انرژی

ضرورت تدوین شاخص‌های مستقل منطقه‌ای در بازار انرژی

به گزارش بورس امروز؛ مدیرعامل بورس انرژی ایران، با اشاره به تحولات ساختاری در نظام اقتصاد سیاسی و بازار انرژی جهانی، تأکید کرد که بازار انرژی  جهانی  در حال تجربه تغییراتی بنیادین است و این شرایط مستلزم رویکردی نوین در همکاری‌های منطقه‌ای است.

 محمد نظیفی با بیان اینکه تحریم‌ها مسیر تجارت سنتی را با دشواری‌هایی مواجه کرده و آثار آن در قیمت‌گذاری و هزینه مبادلات ظاهر می‌شود، اظهار داشت: باید برای غلبه آثار تحریم، ارتباطات میان کشورهای منطقه ارتقاء یابد.

نظیفی در این نشست در پاسخ به سوالی درباره تحولات فناورانه در حوزه انرژی تصریح کرد: بازه زمانی 5 تا 10 سال در صنعت انرژی، حتی معادل یک چرخه فناورانه کامل هم نیست و نمی‌تواند مبنای قضاوت درباره یک تحول بنیادین باشد، اما تقاضا برای انرژی به‌ویژه با گسترش زیرساخت‌های داده و هوش مصنوعی در منطقه، به‌طور مستمر افزایش خواهد یافت.

منبع خبر: بورس انرژی ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا