اخبار شرکت ها

حمایت از صنعت پتروشیمی خط‌مشی ماندگار بانک تجارت

به گزار ش بورس امروز؛ مدیرعامل بانک تجارت در اولین روز برگزاری نمایشگاه بین‌المللی پلاستیک و صنایع وابسته (ایران‌پلاست) و در بازدید از غرفه‌های چندین شرکت پتروشیمی بر عزم این بانک در تداوم حمایت موثر از صنعت نفت، گاز و پتروشیمی تاکید کرد.

 دکتر هادی اخلاقی فیض‌آثار با حضور در غرفه‌ شرکت‌های پتروشیمی شازند، رجال، آریاساسول، امیرکبیر، جم‌پیلن، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و پتروشیمی پلی استایرن انتخاب‌ ضمن دیدار و گفت‌وگو با مدیران عامل این شرکتها، در رابطه با طراحی مدل‌های جدید و برنامه‌های مدنظر بانک تجارت برای حمایت بیش از پیش از این صنعت به رایزنی پرداخت.

 مدیرعامل بانک تجارت در این دیدارها با اشاره به جایگاه صنعت پتروشیمی در ایران گفت:بانک تجارت با اشراف کامل به این ظرفیت و جایگاه، سال‌های متمادی است که همکاری با صنعت پتروشیمی کشور را آغاز کرده و جای بسی افتخار است که اکنون از بانک تجارت به‌عنوان بانک نخست صنعت پتروشیمی یاد می‌شود.

 دکتر اخلاقی توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی را یکی از اهداف بلندمدت بانک تجارت برشمرد و گفت: اعتقاد داریم صنعت پتروشیمی کشور همچنان ظرفیت‌های بی‌شماری را در خود نهفته دارد و بانک تجارت آمادگی دارد با شیوه‌های نوین تامین مالی به تعامل ماندگار خود با این صنعت ادامه دهد.

منبع خبر: روابط عمومی بانک تجارت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا