سیاست و اقتصاد

بهره‌برداری از ۲۰۹ مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک

به گزارش بورس امروز؛ زهرا اسماعیل زاده مجری طرح نیروگاههای مقیاس کوچک توانیر با اشاره به بهره‌برداری از ۲۰۹ مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک گفت: در چارچوب سیاست‌های وزارت نیرو برای تمرکززدایی در تولید برق و ارتقا راندمان شبکه، تاکنون ۲۰۹ مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک حرارتی در دولت چهاردهم به بهره‌برداری رسیده است.

وی ادامه داد: این نیروگاه‌ها که در ۳۲ ساختگاه و در ۱۵ استان کشور پراکنده‌اند، با هدف افزایش راندمان، کاهش تلفات شبکه، بهبود افت ولتاژ به‌ویژه در مناطق شهری متراکم، رعایت ملاحظات پدافند غیرعامل و جذب سرمایه‌های خرد توسعه یافته‌اند.

مجری طرح نیروگاه‌های مقیاس کوچک خاطر نشان کرد: با هدف‌گذاری سالانه ۲۰۰ مگاوات ظرفیت جدید، برنامه‌ریزی شده تا در قالب برنامه هفتم توسعه، سهم نیروگاه‌های مقیاس کوچک به‌طور چشمگیری افزایش یابد.

وی در ادامه تاکید کرد: از مزایای این نیروگاه‌ها می‌توان به سرعت بالای احداث و راه‌اندازی، امکان تولید همزمان برق، حرارت و برودت با راندمان کل بیش از ۷۰ درصد، فضای کم مورد نیاز برای نصب، و قابلیت فروش برق در تابلو برق آزاد اشاره کرد.

مجری طرح نیروگاه‌های کوچک مقیاس اضافه کرد: با بهره‌برداری از ۲۰۹ مگاوات نیروگاه حرارتی مقیاس کوچک در دولت چهاردهم، توسعه برق پراکنده به یکی از ارکان کلیدی پایداری شبکه و مشارکت سرمایه‌گذاران خرد تبدیل شده است.

اسماعیل زاده در خاتمه با اشاره به استقبال بخش خصوصی از این طرح خاطر نشان کرد: همچنین حجم سرمایه‌گذاری در این حوزه تاکنون به بیش از ۸۵ میلیون دلار رسیده است که نشان از استقبال مناسب بخش خصوصی از این طرح دارد.

منبع:خبرگزاری مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا